≡ Meniu

Heinner HCF-145A+, lada frigorifică A+

Lada frigorifică Heinner HCF-145A+ e una dintre cele mai compacte modele de pe piață și se poate observa din poza de jos. Lăzile mai mari au un design mai orizontal dar în partea superioară e prezent același capac. La unele poate fi prezentă chiar și o încuietoare care poate fi utilă uneori dar numai dacă aveți copii neastâmpărați. Depinde și unde o puneți, eu vă recomand să o puneți într-o cămară sau oricare altă cameră ferită de soare, căldură și umiditate. E oferită de un brand cunoscut și experimentat, ar dacă nu aveți un brand favorit, nu văd de ce nu alegeți așa o ladă.

Prețul mi se pare bun în special că aparatul e și la promoție (e limitată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HCF-145A+, lada frigorifică A+

Poate fi utilă dacă aveți un frigider sau o combină cu congelator mic ori care nu mai face față. Un volum suplimentar e binevenit în special că 145 litri e destul de mult. E vorba de capacitatea netă și care diferă în funcție de alegerea făcută. Clasa de eficiență energetică e A+ care evidențiază consumul de energie (care e destul de scăzut). Cu alte cuvinte, e undeva la 196 kWh pe an. Sistemul de dezghețare e manual ca și la restul, poate doar cele scumpe e automat (datorită sistemului de răcire performant).

Poate congela destul de bine și mult – 9 kg în 24 de ore. La capitolul design are: culoare albă, deschidere verticală și buton de reglare în partea frontală jos. Zgomotu produs de acest parat nu e chiar de neglijat, dar după cum am precizat, acest aparat poate fi pus într-o cămară, de exemplu.

Plusuri: capacitate de congelare bună pentru acel volum, consum mic, nu ocupă mult spațiu, ușor de folosit și fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HCF-145A+ e una dintre cele mai bune lăzi frigorifice de dimensiuni mici și nu are la fel de multe dotări ca alte aparate frigorifice, motiv pentru care nu aveți nevoie de cunoștințe suplimentare pentru a o folosi. Spre deosebire de un congelator, aceasta poate ocupa mai mult spațiu, doar că în același preț, o ladă oferă mai mult volum și e mai ușor de deschis. Congelatorul are și compartimente/sertare care îi mai redus din volum.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu