≡ Meniu

Heinner HCF-205A+, ladă frigorifică ieftină și spațioasă

Lada frigorifică Heinner HCF-205A+ e una reușită pentru că are: design eco ergonomic, clasa A+, dispozitiv reciclare apă, coș detașabil, zgomot redus, design simplu și ușor de întreținut. Singurul aparat care ar putea concura cu o ladă frigorifică e un congelator chiar dacă era un volum puțin mai mic în același preț. Se adresează celor care au un frigider sau o combină cu congelator mic sau care nu e suficient de performant.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în considerare și aparatele altor branduri. Oricum, există modele ceva mai avansate însă nu veți găsi dotări ca la frigidere sau combine, deoarece e un aparat destul de simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HCF-205A+, ladă frigorifică ieftină și spațioasă

Panoul de control e mecanic și e același cam la toate modelele. Unele lăzi pot avea butoane în plus pentru diverse funcții sau opțiuni. Volumul net e cel care vă interesează și în acest caz reiese din nume – 205 litri (acesta e volumul real și nu cel brut). Multe branduri optează să dea numele așa și astfel e ușor să diferențiați unul de altul.

La capitolul design are finisaj pe alb, mâner orizontal, ușă cu deschidere verticală. Singurul accesoriu care e inclus alături de aparatul de sus e coșul din sârmă detașabil, dar nici nu veți găsi altele la alte lăzi (poate doar mai multe coșuri). Nivelul de zgomot e redus la acesta deoarece e nou și depinde de cât de solicitată e (ce temperatură alegeți). Cam toate lăzile sunt mari și pentru depozitare, puteți să alegeți o cameră care e ferită de umiditate și căldură excesivă.

Plusuri: are toate acele caracteristici speciale, preț bun, consum redus, volum satisfăcător și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HCF-205A+ poate fi un ajutor pentru cei care nu au un aparat frigorific performant sau prea mare, iar o ladă frigorifică le poate veni în ajutor. Multe modele vin chiar și cu încuietoare, dotare care e importantă atunci când aveți copiii mici, iar altele au sisteme de avertizare atunci când temperatura e prea mare ori ați lăsat ușa deschisă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu