≡ Meniu

Heinner HCF-250A+, ladă cu clasă de eficiență A+

Lada Heinner HCF-250A+ e una dintre cele mai bune alegeri de la acest brand, în special că e și al promoție. Mi se pare performant deoarece consumă puțină energie și are o capacitate de congelare generoasă – 18kg. Chiar dacă pot exista variante cu volum mai mare în același buget, performanțele sunt la fel de importante. Prea multe dotări nu poate avea o ladă frigorifică, doar că o yală putea fi utilă pentru cei care au copii.

Dacă nu vă place dintr-un anumit punct de vedere și vreți cam același volum, trebuie să luați în calcul variante ceva mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HCF-250A+, ladă cu clasă de eficiență A+

Volumul acestui aparat e cea mai importantă caracteristică, adică e principalul criteriu când vine vorba să achiziționați un aparat mare. E vorba de 250 litri și nu e împărțit pe compartimente, eventual are niște coșuri, dacă e cazul. Chiar dacă nu consumă la fel de mult cât un frigider cu același volum, trebuie să înțelegi că acest aparat se ocupă de congelarea alimentelor. Clasa de eficiență energetică A+ evidențiază consumul redus al unui aparat și e prezentă la tot mai multe modele. Pe an, acest aparat consumă în jur de 247 kWh dar numai dacă îl folosiți zilnic.

La interior are un coș din sârmă pentru a putea pune anumite alimente în el și să ajungeți mai ușor la ele. Designul acestui model e pe alb, iar panoul de control e mecanic ca la restul. Nu veți găsi lăzi cu control electronic deoarece nu ar avea sens, poate pe viitor vom vedea astfel de modele chiar și cu No Frost. Atunci sistemul de dezghețare nu va mai fi manual cum e la modelul de sus, ci automat.

Plusuri: oferă un volum generos, preț competitiv, fiabilitate și capacitate de congelare mare.
Minusuri: nu are yală.

Poate fi de ajutor dacă de multe ori congelatorul incorporat al frigiderului sau combinei devine neîncăpător sau prea mic. Heinner HCF-250A+ oferă un volum de două/trei ori mai mare decât cel al unui congelator incorporat și cu circa 30% mai mult decât un congelator clasic în același preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu