≡ Meniu

Heinner HCF-300M, ladă frigorifică de 295 litri cu A+

Lada frigorifică Heinner HCF-300M e una de dimensiuni medii adică nu e cea mai mare dar nici cea mai mică. Având un coș, puteți pune alimente în pungi mai mari fără a vă incomoda. Un congelator are sertare și în acelea nu puteți pune oricum alimentele deoarece la final veți avea probleme când se congelează (le veți scoate cu dificultate). O ladă ca cea de jos oferă mai mult spațiu în același preț (comparativ cu un congelator). Un dezavantaj ar putea fi dimensiunile sale sau spațiul ocupat.

Alternativele sunt variantele mai mari sau mai mici, depinde de preferințele fiecăruia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HCF-300M, ladă frigorifică de 295 litri cu A+

Volumul total al acestui model e de 295 litri care nu e împărțit pe sertare ci are doar un coș de sârmă. Clasa de eficiență energetică e foarte bună e A+ și consumul de energie e de 268 kWh pe an. Acest consum trebuie raportat la volumul aparatului, dar cam toate au clasa A+. Oricum, nu e un aparat care-l veți folosi doar în sezonul rece. Congelarea e destul de eficientă deoarece în 24 de ore puteți pune cam 14 kg de alimente. Acesta e cantitatea maximă recomandată de producător și e bine să nu o depășiți.

Designul e destul de plăcut și cam toate modele au aceeași culoare. Oricum, nu prea are mare importanță cum arată deoarece o veți pune într-o cămară sau într-o cameră ferită de umiditate ridicată ori de căldură excesivă. Nu e genul de aparat care poate fi pus în bucătărie, iar pentru a economisi spațiu, sugestia mea ar fi să optați pentru un alt tip de aparat – congelator (are o formă verticală).

Plusuri: preț foarte bun, design plăcut, spațioasă pentru dimensiunile sale și fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HCF-300M e un aparat frigorific destul de mare însă nu e cel mai mare din acest segment. Astfel de lăzi ar trebui să aibă dotări standard precum: yală și funcție de congelare rapidă. Are nevoie de încuietoare dacă nu doriți ca cineva să umble la ea și unele alimente se păstrează mai bine dacă sunt congelate rapid și nu lent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu