≡ Meniu

Heinner HCF-400M, ladă 412 l, clasa A+

Heinner HCF-400M e un electrocasnic comercializat de brandul românesc Heinner, iar fiabilitatea lăzii e una foarte bună, dovadă fiind garanția standard de 3 ani.
Se adresează celora care au un magazin ori multe animale și vor să țină la rece carnea.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care vine cu o capacitate de congelare extremă de 19 kilograme la 24 de ore și cu un volum de 412 litri (volum net).

Heinner HCF-400M, ladă 412 l, clasa A+

Pe partea de specificații acest model e unul care are un volum net de 412 litri, consum de 325 kWh/an (clasa e A+) și un nivel de zgomot de 43 decibeli.
Utilizarea aparatului nu e complicată deoarece vine cu un cablu lung de 1,7 metri, iar pentru deplasarea sa există roți.
Din păcate nu e un aparat No Frost întrucât dezghețarea aparatului se realizează în mod manual. Dacă avea această caracteristică atunci modelul acesta era unul mult mai scump.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, volumul mare, autonomia de funcționare ridicată, utilizarea simplă și fiabilitatea crescută. Nu cred că vei întâlni altă ladă frigorifică cu o garanție mai mare de 3 ani și cu o capacitate de congelare mai mult decât decentă. Foarte important e ca un aparat să aibă autonomie de funcționare fără curent, iar acest model are 50 ore (în cazul în care se întrerupe curentul alimentele nu se vor altera).
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Dacă vrei ceva cu No Frost atunci îți recomand modelul Liebherr GTP 2356.

În concluzie, dacă vrei un aparat care să poată congela o cantitate mare de carne ori alte alimente atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Legat de brand trebuie spus că e unul românesc care aparține de un cunoscut magazin online. Produsele acestui brand sunt fabricate în alte țări și comercializate sub nume propriu, lucru valabil și pentru alte branduri.
Mulți se vor întreba ce să aleagă între o astfel de ladă și un congelator, iar răspunsul ar fi că depinde pentru ce aveți nevoie și de cât spațiu aveți la dispoziție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu