≡ Meniu

Heinner HCF-400MLH, ladă frigorifică mare cu yală

Lada frigorifică Heinner HCF-400MLH e una dintre cele mai mari variante oferite de acest brand și care e disponibilă la un preț foarte atractiv. Cu alte cuvinte, raportul dotări/preț e foarte bun în cazul acestui model. Chiar dacă e mare, puteți să o mutați unde doriți deoarece are roți pentru deplasare, deci nu e nevoie de mai multe persoane. Noua generație de aparate e mult mai fiabilă dar și eficientă, motiv pentru care nu văd de ce ați alege un model vechi.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează brandul ori consumul de energie, dar nu văd de ce nu ați alege lada de mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HCF-400MLH, ladă frigorifică mare cu yală

O ladă cu un volum generos ocupă mult spațiu și e normal că doar are o formă orizontală și nu verticală ca și congelatoarele. E vorba de un volum net de 412 litri care e mai mult decât satisfăcător pentru orice familie. Clasa de eficiență energetică e A+ pentru un consum de numai 325 kWh pe an. Dezghețarea e manuală și capacitatea de congelare e de 19 kg, deci suficient de mult și e la 24 de ore.

Are un design simplu dar și plăcut în același timp, deschidere capacului e clasică și puteți încuia acest aparat deoarece are yală. Mi se pare foarte utilă dacă nu doriți ca cei mici să umble la ea. Se poate observa din poza de sus, că are un coș din sârmă care e și singurul accesoriu. Pentru a-l deplasa mai ușor are roți de deplasare și cam toate modelele ar trebui să le aibă.

Plusuri: autonomie mare fără curent, volum generos pentru depozitare, capacitate de congelare generoasă etc.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

În general, aparatele frigorifice mari au și sistem de răcire No Frost, dar nu puteți avea pretenții mari la un preț atât de atractiv. Heinner HCF-400MLH e alegerea corectă pentru cei care vor un aparat mare și performant. Aceasta poate fi utila dacă aveți un frigider cu congelator mic și de multe ori se întâmplă să nu aveți destul spațiu pentru congelarea cărnii sau a legumelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu