Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HCF-420A+, ladă frigorifică de 420 litri

Lada frigorifică Heinner HCF-420A+ e una dintre cele mai mari modele de pe piață și cred că are un preț destul de corect. E foarte important raportul dotări/preț și la acesta chiar e excelent. Acest brand oferă soluții pentru buzunarul oricui și cu dotări conforme pieței. Ocupă destul spațiu datorită formei orizontale și un congelator e o posibilă alternativă deoarece are o formă verticală (volumul e mai mic pentru același buget).

Sunt destul de multe dacă nu vă interesează un volum foarte mare ori performanțele sale. Totuși, sunt două criterii care le luați în calcul când achiziționați un aparat frigorific. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HCF-420A+, ladă frigorifică de 420 litri

Clasa de eficiență energetică e A+ care e foarte bună pentru acest tip de aparat. Consumul de energie e de 332 kWh care e anual și poate că nici nu veți folosi chiar tot timpul acest aparat (poate doar în senzorul rece/cald). Dacă obișnuiți să cumpărați mult și rar, atunci aveți nevoie de un astfel de model sau un congelator (ocupă mai puțin spațiu).

La interior se află un singur compartiment care e împărțit cu ajutorul a două coșuri din sârmă. Sistemul de dezghețare e manual și putea fi automat dacă ar fi avut un sistem de răcire ca No Frost. Poate congela până la 26 de kilograme în 24 de ore și nu orice ladă poate face asta.

Dimensiunile sale nu puteau fi prea reduse deoarece are un volum generos – 420 litri. Bineînțeles, mă refer la volumul net al acestui aparat care e foarte important atunci când nu aveți un alt aparat pentru a congela alimente. Designul e simplu ca la restul modelelor, adică are finisaj pe alb, capac cu deschidere verticală, mâner orizontal, încuietoare.

Plusuri: are un volum generos, încuietoare, congelează excelent, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nimic.

Cu Heinner HCF-420A+ puteți congela foarte multe alimente deoarece capacitate de congelare e impresionantă. Dacă acest model nu vă place sau nu vi-l permiteți, recomandarea mea e să alegeți un model mai mic de la același brand pentru că are un preț corect. Alți producători oferă soluții ceva mai scumpe și nu sunt pentru oricine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu