≡ Meniu

Heinner HF-240M, model clasa A+ de 240 litri

Frigiderul Heinner HF-240M vine ca o alternativă la combinele frigo de sub 180cm întrucât are o înălțime de 159 centimetri. Are o capacitate mare de 240 litri, iar consumul de curent e unul redus de 228 kWh pe an (din această cauză îi corespunde clasa A+ de eficiență energetică).
Un astfel de aparat e foarte bun pentru cineva care stă la bloc ori care nu vrea să depoziteze prea multe alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și care are incorporate o sumedenie de lucruri utile. Am pus alături și o poză pentru a vă face o opinie despre cum arată. Puteți observa că e un model foarte simplu ca design și care nu are vreun panou de comandă extern cum e cazul la unele modele side by side.

Heinner HF-240M, model clasa A+ de 240 litri

Pe partea de caracteristici acest model e unul care vine cu volum net de 240 litri, clasa A+ de eficiență energetică și o compartimentare foarte bine realizată. Frigiderul propriu-zis e unul cu 3 rafturi din sticlă și cu un volum net de 199 litri, iar congelatorul e unul cu un volum de 41 litri și cu o capacitate de congelare de două kilograme.
E un aparat silențios prin prisma faptului că nivelul de zgomot e unul de 42 decibeli, iar dacă vă interesează autonomia atunci trebuie știut că aceasta e de 15 ore. În acest fel alimentele nu se vor strica dacă se va întrerupe curentul.

Pentru achiziția acestui frigorific ar fi prețul, urmat de consumul mic de curent și că are o fiabilitate ridicată.
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost.

Deci, dacă te interesează un aparat frigo ok din toate punctele de vedere și care să aibă o fiabilitate bună atunci acest model ar fi recomandarea mea. Garanția standard e de 3 ani, iar în momentul de față aici e o promoție cu garanție 5 ani (valabil până în 28 feb 2017).
Dacă nu știți mare lucru legat de brandul Heinner atunci trebuie să vă spun că acesta e unul românesc care aparține de un cunoscut magazin. Ceva caracteristic brandului acesta e că oferă garanție de 36 luni și că are produse ieftine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu