≡ Meniu

Heinner HF-250A+, frigider fără congelator

Heinner HF-250A+ e un frigider destul de reușit și din poză se observă ușor lipsa congelatorului care e în partea de sus la frigidere. La acesta consumul nu poate fi mare deoarece doar congelatorul are un consum mai mare. E normal ca un congelator să aibă un consum superior deoarece congelează alimente și nu doar le ține la rece. Chiar și dacă ar fi avut congelator, ar fi fost foarte mic.

La un așa preț nu cred că există un model mai mare adică mai spațios. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HF-250A+, frigider fără congelator

Din poza de sus se poate observa cam ce puteți pune în acest aparat, dar rafturile sunt ajustabile pentru vase mai mari sau alimente mai voluminoase. Chiar dacă un aparat frigorific cum e un frigider sau o combină nu au acel suport pentru sticle, sticlele pot fi puse pe ușă deoarece există suporturi destule. Consumul anual de energie e undeva la 135 kWh și pe zi e chiar nesemnificativ. Poate fi pus fără probleme în bucătărie în locul vechiului model deoarece nu e mare, iar o combină e mai îngustă.

Are un design simplu pe alb și la interior iluminare e decentă, dar cu LED e și mai bună (totul e mai vizibil). Acesta are un control mecanic iar variantele mai avansate au control digital pe ușa frigiderului (adică nu mai e nevoie să deschideți ușa). Nivelul de zgomot e foarte redus pentru doar congelatorul e mai zgomotos la un frigider, iar acesta nu are acel compartiment.

Plusuri: are un preț foarte bun, arată bine, spațios și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HF-250A+ e oferit de un brand foarte cunoscut și experimentat, iar dacă nu sunteți convinși de el, puteți vedea care sunt restul modelor disponibile. Eu prefer alimentele cât mai proaspete, pentru gust, dar uneori congelatorul poate fi de folos (înghețată, carne, unele legume pe timp de iarnă). Aveți de ales între un frigider și o combină, dar atunci când alegeți un frigider fără congelator cred că vă gândiți și la un aparat special pentru congelarea alimentelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu