≡ Meniu

Heinner HF-270A+, frigider de 1,7 metri

Frigiderul Heinner HF-270A+ e unul dintre cele mai bune variante de pe piață dacă vreți să fie ieftin și performant. Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială ținând cont de brand deoarece e unul experimentat. După cum bine știți acesta e prezent pe piața electronicelor și electrocasnicelor de destul timp și alternative sunt destule. Puteți alege o combină dacă nu veți folosi tot volumul frigiderului și poate un congelator separat vă depășește bugetul.

Dacă consumați alimente cât mai proaspete, atunci vă recomand un frigider nu chiar mic, ci similar ori chiar cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HF-270A+, frigider de 1,7 metri

Din poza de sus se observă că e un frigider cu două uși, deci are un congelator modest de 55 litri. Nu e foarte mare acel compartiment dar puteți pune câteva alimente care le veți consuma în perioada următoare. Volumul total e undeva la 270 litri și, bineînțeles, mă refer la volumul net. Consumul de energie e scăzut la frigidere și de aceea nu necesită No Frost – 246 kWh pe an.

La interior veți observa că acest model dispune de numeroase rafturi, suporturi și e prezent compartimentul special pentru legume sau fructe. La combine, congelatorul e în partea opusă (jos). Deci preferințele utilizatorului pot fi și altele, în același preț nu veți găsi o combină deoarece e ceva mai scumpă (are congelator mult mai mare). Nivelul de zgomot e destul de redus și e normal să fie așa deoarece e un frigider – 43 dB. Congelatoarele sunt mai zgomotoase, doar că la acesta e vorba de un congelator ceva mia mic, deci nu e foarte performant.

Plusuri: are un consum redus de energie, design plăcut, fiabilitate ridicată, destul de silențios.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HF-270A+ mi se pare destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere și nu e cel mai performant de pe piață, însă în acest buget mi se pare a fi alegerea perfectă. Nu veți găsi prezentări video cu aceste aparate, dar am pus poza de sus pentru a vedea mai bine interiorul său și cam ce se poate pune în frigider.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu