≡ Meniu

Heinner HFF-212EA+, congelator cu 7 sertare și control electronic

Heinner HFF-212EA+ este un congelator care e cât un frigider, însă doar pe înălțime deoarece lățimea sa e redusă – 60 cm. Doar combinele sunt cam la fel de late doar că pentru aceleași dimensiuni oferă mai mult spațiu (nu au multe compartimente). Acesta se potrivește perfect alături de unul dintre aparatele anterior menționate deoarece congelatorul incorporat poate fi destul de mic și se poate întâmpla destul de des.

Alternativele sunt multe deoarece majoritatea congelatoarelor de pe piață au un volum redus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HFF-212EA+, congelator cu 7 sertare și control electronic

Volumul total al acestui aparat e de 212 litri și, bineînțeles, mă refer la cel net. Clasa de eficiență energetică e A+ și e conformă cu consumul anula de energie raportat la volumul aparatului – 256 kWh/an. Cu alte cuvinte, nu e suficient să consume puțin, ci și volumul trebuie să fie generos. Interiorul e compartimentat și nu sunt coșuri ca la alte aparate frigorifice (lăzi frigorifice). La acest aparat puteți sorta mult mai bine alimentele și veți găsi fără probleme exact ce vă doriți.

Pe partea de design are un finisaj pe alb, ușă cu deschidere spre dreapta, mâner vertical, ușă reversibilă. Ca și funcții, congelatorul are următoarele: Eco, super-congelare, avertizare pentru ușă deschisă, avertizare temperatură prea ridicată. O parte dintre acestea sunt funcții speciale care pot fi disponibile doar la aparatele cu control electronic. Acesta se află la interior în partea de sus și nu la exterior cum vedem la multe combine ori frigiderele (pe ușă). Capacitatea de congelare trebuie să fie direct proporțională cu volumul aparatului iar în acest caz nu am ce să-i reproșez.

Plusuri: congelează mult – 11 kg, preț corect pentru volumul oferit, fiabilitate, ocupă puțin spațiu.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HFF-212EA+ e un aparat destul de mare dar care nu ocupă mult spațiu pentru că e foarte înalt. Bineînțeles, nu trebuie să fiți o persoană înaltă pentru a putea ajunge la cel mai înalt sertar. La interior se observă sertare de dimensiuni variabile pentru a putea pune cam orice în el și pot spune că e cât 3 congelatoare incorporate care sunt prezente fie la combine fie la frigidere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu