Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HFF-260NF+, congelator cu No Frost

Congelatorul Heinner HFF-260NF+ e unul dintre cele mai bune modele de pe piață deoarece e mare, are control electronic, sistem de răcire de ultimă generație și Multi Airflow. Dacă luăm în calcul dimensiunile și tehnologiile sale, aș putea spune că e precum o combină, doar că-i lipsește frigiderul cu rafturi. E și normal să aibă compartimente mai mari pentru a putea stoca alimentele mai voluminoase. Mulți ar alege un congelator și nu o ladă frigorifică pentru că ocupă mai puțin spațiu și se poate sorta mai bine acele alimente. Deasemenea, veți găsi rapid ceea ce vă doriți fără nici o problemă, cu condiția să nu fiți o persoană scundă :).

Există variante chiar mai mici pentru un buget mai limitat și care nu au No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HFF-260NF+, congelator cu No Frost

Acest aparat are un volum total net de 260 de litri, deci cât 3 congelatoare de combine împreună. Nu știu câți dintre voi aveți nevoie de acest volum dar să știți că e bine să aveți mai mult volum decât mai puțin. Cam tot anul e nevoie de el, deoarece vara puteți pune la congelat toate legumele, dar și eventuale fructe care le puteți folosi la prăjituri. Puteți pune înghețată, pizza, carne etc. în acesta și sortarea e simplă datorită compartimentelor mari.

Poate fi pus oriunde deoarece nu ocupă spațiu, doar că trebuie ferit de căldură și umiditate ca oricare alt aparat. Clasa de eficiență energetică e A+ și e satisfăcătoare deoarece sistemul de răcire No Frost reducere formarea de gheață printr-un control mai bun al umidității. Multe aparate frigorifice performante au acest sistem de răcire și poate avea și alte denumiri. Acesta face ca dezghețarea să nu mai fie manuală ci automată.

Designul e destul de plăcut, iar pe ușa sa se poate observa destul de ușor controlul electronic care e prezent și la alte tipuri de aparate frigorifice.

Plusuri: voluminos, consum redus de energie, control electronic, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HFF-260NF+ poate fi cea mai bună alegere pentru voi deoarece are funcții inteligente precum: Eco, super congelare, avertizare temperatură ridicată și blocare butoane (pentru cei care au copii).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Latcan vasilica

    Buna ziua .As vrea sa știu dacă găsesc sertare și mâner pentru acest congelator separat

Lasă un comentariu