≡ Meniu

Heinner HFSC-50LIT, aragaz cu 4 arzătoare și iluminare

Heinner HFSC-50LIT e un aragaz care nu doar arată bine, ci care are dotări premium printre care se numără aprinderea electrică și iluminarea cuptorului. Dacă nu știți mare lucru legat brand trebuie să vă spun că e unul românesc în ciuda pronunției germane.
Dimensiunile electrocasnicului nu sunt unele mari, ci vorbim de 50×50 centimetri așa încât aragazul să poată încăpea oriunde fără prea mari probleme.
Modelul HFSC-50LIT e unul adresat celora interesați de ceva ieftin și ușor de folosit, aprinderea fiind ceva standard pe toate aragazurile noi, că e vorba de modele ieftine ori scumpe.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are o fiabilitate crescută, lucru subliniat de de garanția de 3 ani. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model vă recomand poza de alături. Alte modele au capac din sticlă, însă acesta e unul care are capac metalic. Din punct de vedere aspectiv nu deranjează în vreun fel că are capac metalic.

Heinner HFSC-50LIT, aragaz cu 4 arzătoare și iluminare

La interior totul se va vedea bine deoarece aparatul e dotat cu iluminare, iar ca dotare vine cu o tavă emailată și grătar.
Plita precum și cuptorul sunt alimentate pe gaz, iar aprinderea cuptorului se realizează în mod electric.
Aparatul acesta e unul care poate fi legat la rețeaua de gaz, dar și la butelie (în acest sens vine cu duze pentru GPL și e important să schimbați duzele deoarece flacăra va fi prea mare).

Există multiple motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar printre acestea se numără aprinderea, dimensiunile reduse (e cu 10 centimetri mai mic decât alte modele similare) și are garanție de 3 ani (aceasta nu e una extensibilă la mai mult).
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate decent, să vină cu diferite dotări utile și să aibă un preț de achiziție mic atunci acest model ar fi recomandarea mea. Eu v-aș recomanda să cumpărați și o hotă (oricum vă trebuie una), iar un model pe care eu îl consider ok e Star-Light HX-160WH. Brandul Star-Light e tot unul românesc care aparține de același magazin online precum Heinner.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu