Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HFSC-50LITG, aragaz compact cu aprindere electrică

Heinner HFSC-50LITG e unul dintre puținele modele care oferă un design atât de compact, adică are doar 50 cm pe lățime și adâncime. În plus, aprinderea electrică e prezentă atât la plită cât și la cuptor. Nu cred că sunt mulți producători care oferă astfel de dotări la un preț atât de mic. Designul e același pentru toată seria lansată, adică sunt modele care arată identic însă nu au chiar aceleași dotări. Nu puteți avea pretenții la dotări speciale în acest preț și nici nu veți găsi prea multe aragazuri care să fie mult superior modelului de mai jos.

Alternativele sunt multe dar nu cred că vor fi mai bune. Aveți posibilitatea să-l alegeți alături de o hotă destul de bună și care se potrivește perfect alături de acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HFSC-50LITG, aragaz compact cu aprindere electrică

Plita sa e una cu 4 arzătoare și puterea ei e satisfăcătoare. Cu alte cuvinte, are arzătoare de la 1.7 kW până la 2.4 kW, iar randamentul ridicat e dat de tipul de alimentare. Pot exista plite cu inducție chiar dacă e vorba de un aragaz și nu mai e nevoie de o alimentare cu gaz. Totuși, nu cred că sunteți dispuși să dați prea mult pe un aragaz, motiv pentru care modelul de mai sus e alegere perfectă.

Din poza de sus se poate observa că are butoane pentru pornirea tuturor arzătoarelor, ca are se adaugă și butonul pentru cuptor, timerul și aprinderea electrică. Nu toate aragazurile au timer, însă e foarte important cât timp nu puteți supraveghea mai tot timpul acest cuptor. Ținând cont de concurență, pot spune că nu veți regreta alegerea făcută și nu veți găsi ceva mai bun în același preț.

Plusuri: are un preț corect, pachetul promo, aprindere electrică, fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Heinner HFSC-50LITG poate înlocui vechiul model deoarece nu ocupă mult spațiu, însă pentru că e mai compact, plita nu e așa de mare. Deci nu veți putea pune vase foarte mari pe el și nici cuptorul nu e foarte încăpător. Poate că nici nu vă doriți un aparat mare pentru bucătărie pentru că nici nu aveți mult spațiu disponibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu