≡ Meniu

Heinner HFSC-50LITGR, aragaz cu rotisor și aprindere electrică

Heinner HFSC-50LITGR e unul dintre multele modele lansate de acest brand, doar că acesta e puțin mai scump decât restul deoarece are aprindere electrică dar și rotisor. Deci se poate folosi cuptor pentru a găti alte feluri de mâncare și nu necesită prea multe cunoștințe să-l folosiți. Cu siguranță, ați luat în calcul și niște aparate incorporabile, doar că bugetul trebuie să fie cam dublu deoarece doar plita costă cât aragazul de mai jos. Alegerea finală depinde și de preferințe, nu oricine ar vrea o plită simplă cu finisaj pe alb (poate pe inox ar arată mai bine).

Alternativele pot fi variantele mai ieftine, adică fără rotisor și fără aprindere electrică, doar că aceste dotări pot fi utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HFSC-50LITGR, aragaz cu rotisor și aprindere electrică

Alimentare principală e pe gaz, dar are și pentru aprinderea electrică. Cele patru arzătoare sunt cele care le știți de la alte aragazuri, adică au aceeași putere și dimensiune. Arzătoare mai puternice veți găsi doar la aragazurile foarte scumpe care au și o lățime de 60 cm. Accesoriile incluse sunt următoarele: grătar cuptor, tavă emailată și capacul plitei. Mai mult ca sigur că aveți nevoie și de alte tăvi pentru a putea găti diverse rețete în cuptor. Nu veți găsi un aragaz care să vină cu multe tipuri de tăvi incluse. E mai bine așa, deoarece nu toți gătim la fel iar unele accesorii ar putea fi doar în plus.

Sertarul inferior pentru vase nu e prezent la acest model dar poate fi util dacă vreți să depozitați ceva (vase/ustensile). Modelele mai scumpe oferă mai multe dar nu cred că merită acel efort financiar suplimentar.

Plusuri: are un design plăcut, timer clasic, aprindere electrică, preț mic, rotisor.
Minusuri: nimic.

Heinner HFSC-50LITGR nu se poate compara cu modelele altor branduri deoarece trebuie luat în calcul și prețul, iar variante atât de dotate și la un preț atât de mic, sunt rare. Uneori, e bine să luați în considerare toate brandurile, doar că unele oferă variante prea scumpe. Aragazul de sus mi se pare o alegere inteligentă și nu prea am avut ce să-i reproșez.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu