≡ Meniu

Heinner HFSC-60LITGR, aragaz ieftin cu aprindere

Aragazul Heinner HFSC-60LITGR e o soluție destul de accesibilă și cu destule dotări interesante. Spre deosebire de modelele altor branduri, acesta are aprindere electrică, rotisor, timer și iluminare cuptor. Bineînțeles, în acest buget nu veți găsi un aragaz cu sertar inferior + dotările de mai sus (eventual fără acele dotări speciale). Chiar dacă nu e pe inox, aragazul mi se pare destul de elegant și poate că restul aparatelor sunt tot pe alb. Alături de acesta aș alege o hotă incorporabilă și nu e nevoie să fie de la același brand.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul un buget mai mare, dar variantele mai ieftine nu pot oferi dotări mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HFSC-60LITGR, aragaz ieftin cu aprindere

Plita și cuptorul sunt alimentate pe gaz, iar alimentarea electrică e pentru sistemul de aprindere. Nu e vorba de un sistem de aprindere integrat ca la aparatele incorporabile, dar nu înțeleg ce de nu ar putea fi la fel (adică apăsați și rotiți cu o singură mână). Fiind un model îngust, nici plita nu e foarte lată dar arzătoarele nu au de suferit deoarece puterea e cuprinsă între 0.88 și 2.4 kW. E important acest aspect dacă vreți să comparați arzătoarele unei plite ca acesta cu cele ale unei plite incorporabile. Alimentarea cu gaz oferă un randament ridicat dar acest aspect poate să nu conteze dacă luăm în calcul plitele electrice cu inducție.

Accesoriile incluse sunt următoarele: capac metalic, tavă emailată și grătar. Designul alb e plăcut și poate fi următoarea alegere dacă restul aparatelor sunt pe aceeași culoare. Dimensiunile acestui aparat sunt destul de reduse – 50 cm lățime și 60 cm adâncime. Mărimea aragazului e dată de cuptor, adică cu cât e mai mare și dotat, acel aragaz poate avea o lățime de 60 cm.

Plusuri: are un design compact, dotări destul de bune, preț corect pentru ce are instalat, fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nimic.

Heinner HFSC-60LITGR poate concura cu orice model ieftin de la un alt brand deoarece acesta oferă dotări speciale numeroase. Dacă nu vă place din diverse motive, acest producător oferă mai multe variante similare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu