≡ Meniu

Heinner HMB-42A+, frigider de tip minibar cu volum de 42 litri

Frigiderul Heinner HMB-42A+ face parte din categoria modelelor de tip minibar, adică sunt ceva mai mici decât restul și nu are congelator. Din poza de jos se poate observa ușor că nu puteți foarte multe în el dar poate că nici nu aveți nevoie, ci doar pentru esențialul. Se adresează tinerilor sau celor care obișnuiesc să mănânce la locul de muncă ori în oraș, iar în frigider puneți doar apă, niște fructe, legume și brânzeturi pentru micul dejun. Nu aveți nevoie de un buget foarte mare și datorită nivelului de zgomot foarte redus poate fi pus în camera unde lucrați, de exemplu.

Ca oricare alt aparat frigorific și acesta are o clasă de eficiență foarte bună – A+. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HMB-42A+, frigider de tip minibar cu volum de 42 litri

Frigiderele cu 2 uși au un volum mai mare deoarece vin cu un congelator separat de frigider, de aceea are și nevoie de o ușă în plus. Astfel, aparatul nu poate fi la fel de accesibil ca cel de sus.

Un volum de 42 de litri e destul de satisfăcător pentru cei care nu vor prea mult spațiu pentru alimente, ci unul modest după cum se poate vedea în poza de sus. Clasa de eficiență energetică e A+ și nu putea fi mai bună deoarece și așa are un consum foarte mic de energie. Unele tehnologii de răcire pot reduce din consum, dar nu e cazul aici ci doar la variantele mult mai mari.

Pe partea de design nu cred că poate cineva să-i reproșeze ceva deoarece arată foarte bine pe alb, are un raft la mijloc care poate fi elimat pentru a putea pune un vas mai mare sau chiar o sticlă de suc.

Plusuri: e compactă, consum redus de energie, silențioasă, fiabilă și ieftină.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HMB-42A+ poate fi pus cam oriunde datorită dimensiunilor foarte mici și chiar incorporat dacă țineți să economisiți și mai mult spațiu. Nu prea există aparate similare deoarece e vorba de un segment destul de compact și care nu se adresează oricui. Nu e singurul model, puteți alege un brand similar însă nu toate oferă soluții accesibile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu