≡ Meniu

Heinner HMW-20MB, cuptor cu microunde de 700 W

Heinner HMW-20MB e un aparat electrocasnic foarte util pentru a încălzi, dezgheța sau prepara ceva. Deci funcționalitatea acestui aparat e limitată și cred că e satisfăcătoare în acest preț. Pentru un buget mai mare, se pot lua în calcul și alte modele. Există și alte branduri care au experiență în acest domeniu și, deci, oferă soluții bune. Dacă vreți pe alb, cu siguranță, veți găsi un model potrivit iar prețurile sunt mici la astfel de modele. Cele cu control digital/butoane touch sunt ceva mai scumpe dar merită.

Puteți alege acest model dacă nu aveți altă opțiuni și vreți să economisiți niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HMW-20MB, cuptor cu microunde de 700 W

Ca și caracteristici tehnice are: un volum de 20 litri, putere de 700 W, panou cu control mecanic și altele. La partea de funcții are: dezghețare, timer, 6 nivele de putere și semnal sonor. La interior e același suport rotund care e prezent la mai toate cuptoarele. Bineînțeles, nu veți așeza mâncarea direct pe el ci veți folosi un vas. Trebuie evitate vasele metalice, ci să folosiți cele de porțelan ori sticlă. Deci, există alternative și există și un manual de instrucțiuni dacă nu ați mai avut un astfel de aparat acasă.

Deasemenea, există multe rețete de mâncăruri pe internet, dar pentru gătit e nevoie de un plus de putere dar și volum. Dimensiunile sale sunt următoarele: lățime de 45 cm, adâncime de 32 cm și înălțime de 26 cm. Nu ocupă mult spațiu și poate fi mutat cu ușurință dintr-o parte în alta deoarece are doar 10 kg.

Plusuri: are un preț foarte atractiv, designul este elegant, ușor de folosit, greutate redusă și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HMW-20MB nu are multe minusuri deoarece e foarte ieftin, însă un cuptor mai mare și puternic e binevenit dacă preferați să și gătiți. Grill-ul era bun pentru cei care vor să gătească carne sau mâncăruri pentru 2 persoane. Un cuptor ca și acesta nu poate să facă față precum un cuptorul unui aragaz sau cel incorporabil deoarece e inferior din multe puncte de vedere. Optați pentru un model pe negru dacă mobilierul e pe aceeași culoare ori restul aparatelor sunt tot pe negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu