≡ Meniu

Heinner HMW-20MW, cuptor mecanic 700W

Heinner HMW-20MW e un cuptor cu microunde care arată bine și funcționează și mai bine. E un aparat cu o capacitate modică deoarece are 20 litri, iar puterea e una de 700W. Controlul se realizează ușor fiind vorba despre un aparat mecanic.
Un aparat precum acesta se adresează celora care vor ceva eficient pentru încălzit ori preparat diferite mâncăruri nu prea complicate. Putem spune că e o alternativă la un aragaz sau mai bine spus la cuptorul unui aragaz.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat sub brand românesc care face produse electrocasnice de calitate.

Heinner HMW-20MW, cuptor mecanic 700W

Aparatul e unul de 20 litri care are o putere de 700W, dar nivelul poate fi ajustat pe 6 nivele. La terminarea a ceea ce faceți se va auzi un semnal sonor și cam atât ar fi funcțiile aparatului. Un program poate avea maxim 30 minute, iar dacă te preocupă dacă are funcția de dezghețare atunci trebuie știut că are așa ceva.
La interior vine cu suport rotund de 24,5 centimetri (atât e diametrul)… și cam acesta ar fi pe partea de accesorii.

Pro achiziționarea unui cuptor ca acesta ar fi garanția de 3 ani (pentru a avea încredere în ei cei de la Heinner oferă o garanție de 3 ani, lucru care ne demonstrează că avem parte de un aparat cu o fiabilitate maximă) și că e foarte ușor de utilizat (are puține butoane).
Contra achiziționării poate că ar fi numărul redus de funcții, dar având șase nivele de putere o să puteți seta aparatul cum doriți.

Concluzia mea legată de acest aparat ar fi că e un aparat foarte bun pentru cei care vor să gătească ceva rapid (da, pot fi gătite și diferite feluri de mâncare) cu un aparat care să nu ocupe prea mult loc. Imaginează-ți cât de mult loc ocupă un aragaz față de aparatul acesta… de vreo 10 ori mai mult.
La un moment dat probabil că acest aparat va avea ștecherul stricat de la prea multe utilizări și de aceea trebuie să spun că atunci ar fi bine să apelați la garanție ori la service pentru că e periculos să-l folosiți dacă are defecțiuni.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu