≡ Meniu

Heinner HMW-23DS, cuptor ieftin cu grill

Heinner HMW-23DS nu e cel mai mare cuptor cu microunde iar funcțiile speciale ori tehnologiile pot să difere. Îl puteți folosi oriunde – la lucru, acasă ori chiar și dacă stați în chirie undeva și nu vreți să luați cine știe ce aparate mari. E chiar la promoție și merită să profitați deoarece veți economisi bani iar aparatul e de folos pentru cei care nu au mai avut așa ceva. Poate înlocui orice cuptor mai vechi și datorită funcțiilor sale, poate să facă mai multe.

Dacă vi se pare prea scump atunci probabil nu aveți nevoie de grill sau control electronic. Modelele ieftine sunt și mai simple, e oarecum logic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HMW-23DS, cuptor ieftin cu grill

Capacitatea de 23 litri e suficientă și cam aceasta e și media. Cuptorul are o putere de 900W, iar pentru că are și grill, veți putea găti diverse. E vorba de un grill de 1000W și pe internet veți găsi destule rețete pentru a găti o mâncare la acest aparat. Bineînțeles, nu o veți putea face ca la un aragaz ori cuptor incorporabil, însă e mai eficient pentru cantități mai mici. Chiar și timpul de gătire e mai redus și poate constitui un avantaj.

E dotat cu un panou de control cu afișaj digital LCD, funcții, timer și un buton pentru reglarea temperaturii. Totul e simplu și nu e nevoie de cine știe de cunoștințe. E inclus un manual de instrucțiuni dar oricum e un cuptor ca oricare altul. E destul de ușor de mutat dar îl puteți pune și pe blat în bucătărie deoarece nu ocupă mult spațiu. Finisajul e plăcut pe inox și controlul electronic e evident și ușurează utilizarea sa.

Plusuri: grill puternic, design elegant, control electronic și e ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HMW-23DS e un aparat electrocasnic compact dar foarte util cât timp încălziți des sau gătiți doar pentru voi. Poate că nu e cel mai avansat cuptor dar, cu siguranță, poate fi destul de util în special dacă vreți să gătiți ceva simplu pentru 1 sau 2 persoane. O lista de rețete nu există deoarece puteți găti cam orice însă în cantități limitate (cât vă permite cuptorul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu