≡ Meniu

Heinner HSBS-H514NFXWD+, side by side mare și silențios

Side by side-ul Heinner HSBS-H514NFXWD+ face parte din cea mai nouă gamă de aparate frigorifice, motiv pentru care arată atât de bine. Poate că din poza de jos nu vă puteți face o idee, dar mai sunt și alte poze de prezentare care poate vă vor fi de folos. Oricum, caracteristicile tehnice sunt destul de bune pentru cât costă și tehnologiile sunt un plus pentru acesta. Prețul mi se pare destul de corect pentru ce oferă, dar și brandul e foarte important (să fie unul popular).

Alternativele sunt destul de numeroase atunci când luați în calcul variante mai mici ori doar mai accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HSBS-H514NFXWD+, side by side mare și silențios

Chiar dacă nu aparat frigorific Slim, are un volum generos care e împărțit astfel încât congelatorul să aibă două sertare, multe suporturi și rafturi. Nu cred că e nevoie de mai mult de 172 de litri la congelator. Consumul de energie e foarte scăzut la modelele acestui brand în special că are funcția Eco, dar și altele (le alegeți în funcție de necesități). Totuși, observăm un congelator cu sistem de dezghețare automată care e bine-venit. În general, modelele cu congelator peste 90-100 litri au control mai bun al umidității. Capacitatea de congelare e decentă la aceasta și e direct proporțională cu volumul (la combinele mai mari și avansate, congelatorul e mai performant).

La frigider sunt destule rafturi, compartimente pentru conservarea legumelor și fructelor. Se pot pune destul de multe pe rafturile sale și chiar nu vă puteți plânge de spațiu.

Accesoriile oferite de acesta sunt cele care le știți de la alte modele, adică suportul pentru sticle și tava pentru gheață. În plus, aparatul frigorific oferă un control touch foarte plăcut și un dozator pe ușa frigiderului.

Plusuri: arată destul de bine, atât la interior cât și la exterior, interior bine iluminat, control electronic, fiabil, silențios.
Minusuri: nu prea sunt.

Cu siguranță, Heinner HSBS-H514NFXWD+ nu e foarte accesibil dar cred că-l doriți pentru designul modern. Sunt destul de multe asemănări între acesta și varianta neagră, în caz că aveți o bucătărie echipată cu aparate de altă culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu