≡ Meniu

Heinner HSBS-H517NFGBK+, side by side negru cu No Frost

Heinner HSBS-H517NFGBK+ face parte dintr-o serie care oferă multiple variante cu aceleași caracteristici tehnice, iar singura diferențele sunt puține. Ei bine, ar mai fi și prețul care e cel mai atractiv, dacă e să-l comparăm cu cel al altor modele. Aparatele frigorifice colorate (sunt excluse cele pe alb) sunt cele mai căutate deoarece e bine să asortați aparatele cu restul bucătăriei. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre cum arată partea din față a apratului. Nu e vorba de un model mare deoarece are o înălțime de 177 cm, iar volumul total e de 517 litri (cel net).

Aveți nevoie de un buget puțin mai mare pentru un side by side dacă nu vă plac combinele sau frigiderele acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HSBS-H517NFGBK+, side by side negru cu No Frost

După cum am precizat mai sus, are un volum destul de generos și e împărțit astfel: 172 litri la congelator, iar la frigider are 345 litri. Clasa de eficiență e A+ care e foarte bună și e așa datorită sistemului de răcire avansat – No Frost. Panoul de control e digital, motiv pentru care sunt prezente și funcții suplimentare. Acestea măresc funcționalitatea aparatului și la alte branduri pot avea o altă denumire chiar dacă au același rol. Un aparat cu congelator mai mare are un consum ceva mai generos dar nu se va observa mare diferență pe factura de la energie.

La interior sunt destul de multe rafturi, compartimente și suporturi. În frigider veți găsi un spațiu generos între rafturi pentru a putea pune sticle sau chiar și torturi. Interiorul e bine iluminat datorită tehnologiei avansate LED și rafturilor din sticlă.

Plusuri: arată foarte bine, eficiență energetică, fiabilitate ridicată, spațioasă, panoul de control.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HSBS-H517NFGBK+ merită încercat în special dacă vă plac aparatele elegante pe culori interesante și cu suprafețe lucioase. Am pus atât poza de sus pentru a vă face o idee, dar arată ceva mai bine în realitate. Cu siguranță, veți face o alegere bună cu un așa aparat și chiar nu vă veți mai plânge de spațiul interior oferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu