Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HSWM-65S, model semiautomat cu 2 cuve

Heinner HSWM-65S e o mașină de spălat tip semiautomat adresată celora care cu un buget restrâns. În general astfel de aparate se adresează celora care din diferite motive nu au apă curentă, deci care stau la țară ori într-o zonă limitrofă a orașului.
Utilizarea acestui model e simplă și o să vedeți că vă va ajuta să nu mai spălați rufele manual.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate spăla bine. Aici se poate vedea că e un aparat fără concurență, fiind unul dintre cele mai vândute mașini de acest gen.
Panoul de comandă e unul poziționat facil precum la orice mașină cu încărcare verticală.

Heinner HSWM-65S, model semiautomat cu 2 cuve

Încărcarea acestui model se face vertical cu rufe până la 6,5 kilograme. Centrifugarea e una bună de 1300 rotații, iar asta presupune că rufele sunt stoarse foarte bine. Evident că electrocasnicul are și program de stoarcere, pe lângă funcțiile de înmuiere și filtrul de scame.
Aparatul are ca accesorii furtun pentru alimentare cu apă, dar și furtun de evacuare cu apă.

Printre principalele avantaje ale unei mașini semiautomate ar fi prețul scăzut și faptul că poate funcționa fără apă curentă.
Din păcate nu încălzește apa, dar acesta e un neajuns al mașinilor semiautomate. Se poate adăuga apă caldă fără vreo problemă, dar aceasta nu trebuie să depășească temperatura de 50 grade. Există această limitare de temperatură deoarece aparatul e din plastic.

De azi te poți bucura de avantajele un mașini precum aceasta chiar dacă ai un buget restrâns ori dacă stai într-o localitate fără apă curentă.
Dacă vrei ceva cu o capacitate superioară atunci există varianta modelului HSWM-84WH care e de la același producător și are 8kg.
Ar mai trebui să precizez că brandul e unul românesc și că produsele sunt fabricate în alte țări, dar sunt atent verificate pentru a fi conforme standardelor europene, dar și ale clienților.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu