≡ Meniu

Heinner HSWM-84WH, mașină semi-automată de 8 kg

Mașina semiautomată Heinner HSWM-84WH e ceva mai diferită decât una automată, în sensul că necesită mai multă atenție. Ideea e că nu mai alegeți un program și reveniți la finalizarea programului, ci trebuie să mutați rufele dintr-o cuvă în alta. Avantajul major oferit de acesta e că poate spăla destul de mult la un preț destul de mic. Bineînțeles mai sunt și alte avantaje și cred că le-ați observat și voi. Timpii de spălare și stoarcere sunt foarte reduși, aș putea spune că are doar un singur program – rapid.

Sunt câțiva producători care oferă astfel de modele dar nu sunt prea multe deoarece nu oricine își dorește o astfel de mașină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HSWM-84WH, mașină semi-automată de 8 kg

Încărcare e superioară și se vede destul de clar din poza de mai sus. Fiecare cuvă e pentru un anumit proces al programului (spălare, respectiv stoarcere). Capacitățile de încărcare diferă, de aceea cuvele nu sunt identice. Cu alte cuvinte, puteți spăla 8 kg de rufe, iar în cuva pentru stoarcere puneți jumătate din cantitatea de rufe spălate.

Selectorul pentru spălare poate fi setat de la 1 la 15 minute, iar cel de stoarcere de la 1 la 5 minute (în funcție de cât vreți să spălați dar și gradul de murdărie de pe rufe). La capitolul funcții, acest model oferă funcție de înmuiere și semnalizare acustică la terminarea programului. Ca și dotări, mașina prezintă următoarele: filtru pentru scame și evacuare prin cădere liberă. Poate fi pusă oriunde aveți apă curentă și evacuare pentru apa folosită, dar trebuie să fie ferită de umiditate și temperaturii prea mici. Designul mi se pare destul de reușit și nu am ce să-i reproșez.

Plusuri: are un preț destul de atractiv, spală destul de mult, stoarce decent, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HSWM-84WH e destul de mare, motiv pentru care adâncimea e de 2 ori mai mare decât la mașinile automate. Poate că acest aspect nu vă deranjează prea mult, motiv pentru care acest aparat vi se adresează. Poate fi achiziționat pentru părinții care stau la țară sau care sunt obișnuiți cu astfel de aparate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu