Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HWM-6010E, model clasa A+ cu 6kg

Heinner HWM-6010E e un aparat electrocasnic de îndelungă folosință adresat celora care vor o mașină de spălat economică și care să poată spăla o cantitate mare de rufe.
Brandul care-l comercializează e unul românesc și e vorba de unul de top întrucât e prezent de ani de zile pe piață, iar cei care cumpără produsele lor au doar cuvinte de laudă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e foarte eficient energetic. Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă aparatul și că e unul destul de simplist.

Heinner HWM-6010E, model clasa A+ cu 6kg

Modelul acesta e unul cu încărcare frontală, iar panoul de comandă e unul simplu cu ecran LCD și principalele programe la un deget distanță. Are 8 programe și cel rapid e unul de 15 minute care te va ajuta să speli rufe care nu sunt așa de murdare ori dacă ai o cantitate redusă de rufe.
Niveul de zgomot al aparatului e unul nu prea mare de 62 decibeli, iar la centrifugare e unul de 75 decibeli.
Clasa de eficiență energetică a aparatului e A+, iar asta ne spune că aparatul e unul eficient energetic.
Pe partea de centrifugare are clasa C în condițiile în care are 1000 rotații. Eu zic că e numai bine pentru o mașină care de 6 kg.
Nu uita să achiziționezi și un coș de rufe precum acesta de 48 litri. Te va ajuta să-ți pui la păstrare rufele murdare, iar aspectul e unul plăcut fiind vorba de un model imitație ratan.

Pro achiziția acestui model ar fi că are un preț accesibil, fiabilitatea ridicată, posibilitatea măririi garanției la mai mult, prezența programului scurt.
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic sau Eco Bubble.

Deci, dacă ești interesat de un aparat are să spele bine și să vină la un preț accesibil atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Costul de achiziție e unul foarte mic, iar dacă vă interesează alte modele care să fie disponibile la un cost similar atunci găsiți aici alternative. Un model slim cu caracteristici similare e Arctic EF6100A+.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu