≡ Meniu

Heinner HWM-6100S, mașină ieftină clasa A++

Heinner HWM-6100S e o mașină de spălat modernă disponibilă la un cost mic și cu o fiabilitate ridicată deoarece are o garanție de 3 ani. Dacă nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că e vorba despre unul românesc care aparține de un cunoscut magazin online. Brandul Heinner e unul cu un lung istoric, fiind cunoscut pentru electrocasnicele sale de calitate.
Întrucât are o capacitate de 6 kilograme eu zic că e un model perfect pentru cei interesați să spele o cantitate mai mare de rufe într-un timp redus.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acesta e inclusă și garanția de 3 ani care probabil că la un moment dat va putea fi extinsă la mai mult. Aspectiv arată bine, dar iasă în evidență cu culoarea argintie. Cred că din imagine se poate vedea și faptul că aparatul e unul cu un panou de comandă minimal așa încât să nu vă încurcați când vine vorba despre utilizarea sa.

Heinner HWM-6100S, mașină ieftină clasa A++

E un aparat cu un consum modest de resurse deoarece are clasa A++ de eficiență energetică, iar la asta poate că are o oarecare contribuție și sumedenia de programe. E realizat din materiale de calitate, adică are cuva făcută din oțel precum restul mașinilor de genul acesta.
Având un nivel de zgomot de 58 decibeli nu pot spune că e o mașină gălăgioasă, având un nivel de zgomot normal.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, consumul redus de curent, numărul mare de programe (15 și program rapid de 15 minute) și nivelul de zgomot nu prea mare.
Contra ar fi că nu are Eco Bubble și Fuzzy Logic. Evident că prezența acestor caracteristici ar fi crescut considerabil prețul aparatului.

De final pot spune că dacă te interesează un model care să se poată spăla rapid și cu un consum redus de energie o recomand pe această mașină.
Brandul de față face mai multe tipuri de electrocasnice, dar la toate folosește aceeași filosofie – combină perfect confortul cu utilitatea și ergonomia. Astfel, se obțin niște electrocasnice superioare din punct de vedere calitativ și cu un cost de achiziție foarte mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu