≡ Meniu

Heinner HWM-8014A+++, mașină cu clasă superioară de eficiență energetică

Heinner HWM–8014A+++ e o mașină de spălat cu o capacitate generoasă și cu un consum redus de curent. Vine de la un brand consacrat despre care mulți ar zice că e nemțesc, dar e vorba despre unul românesc prezent pe piață de câțiva ani.
Este un model cu încărcare frontală adresat celora care spală mult deoarece au o familie mare ori o pensiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are multe programe și un nivel de zgomot scăzut. Cum arată se poate vedea din imaginea de alături, fiind un model care arată bine și care nu ocupă prea mult loc.

Heinner HWM-8014A+++, mașină cu clasă superioară de eficiență energetică

E un model cu o eficiență energetică superioară (A+++), capacitate generoasă de 8 kilograme și 1400 rotații.
Achiziționând un model cu consum redus de curent o să vă recuperați în timp banii dați pe aparat prin facturi mici.
Având 1400 rotații e un model cu clasă B de eficiență, iar asta e un lucru în avantaj întrucât hainele vor fi stoarse bine și spălate bine. Turația de stoarcere e una variabilă între 600 și 1400 rotații (în funcție de program).
Panoul de comandă e unul modern cu ecran LED mare pe care se pot vedea diferite informații legate de spălare.
Nu are caracteristica AddWash (adică o ușiță suplimentară), dar se pot adăuga rufe în timpul ciclului de spălare.
O funcție specială e cea de îndepărtare a spumei. În cazul în care puneți prea mult detergent se poate face multă spumă, iar din acestă cauză e afectată eficiența la spălare. Cu funcția de față nu e afectată spălarea.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, fiabilitatea de top, consumul redus de curent, numărul mare de programe și că are o capacitate mare de încărcare.

Deci, dacă te interesează un aparat electrocasnic care să spele bine și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
O alternativă cu specificații similare ar fi Beko WMY81483LMB1, diferențele fiind aproape nesesizabile în comparația de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu