≡ Meniu

Heinner HWM-M6012SA+, model clasa A+ cu turație variabilă.

Heinner HWM-M6012SA+ e o mașină e spălat cu o capacitate de 6 kilograme și cu clasa A+ de eficiență energetică. Modelul acesta beneficiază de o garanție standard de 3 ani și de una suplimentară ajungându-se la maxim 5 ani, dar asta-i o promoție despre care se poate citi aici.
Un model precum acesta e adresat celora interesați de un aparat eficient și care poate spăla o cantitate mare de rufe pentru o familie de maxim 4-5 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu fiabilitate ridicată. Dacă nu știți mare lucru legat de brand atunci trebuie știut că e unul românesc care aparține de un cunoscut retailer online.
Cred că se poate vedea din imaginea de alături că acest model are n panou de comandă simplu cu un ecran LCD pe care pot fi citite diferite informații.

Heinner HWM-M6012SA+, model clasa A+ cu turație variabilă.

Cpacitatea de încărcare a aparatului e una de 6 kilograme, iar centrifugarea e una care se realizează la 1200 rotații (stoarcerea e una variabilă între 400 și 1200 rotații). Nu trebuie să ne facem prea mari griji legate de consumul de curent deoarece într-un program standard acest aparat are un consum de 0,72 kwh și din această cauză are clasa A+. Eficiența la spălare e și ea una ok deoarece e A.
Nivelul de zgomot e unul normal, mai exact la spălare are 59 decibeli, iar la centrifugare are 76.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, garanția foarte lungă, că vine de la un brand ok și eficiența (energetică și la spălare).
Contra achiziției ar fi că nu are clasa A+++. O mașină cu o clasă superioară e Heinner HWM-M7014A+++, dar are și un cost ceva mai mare.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și fie eficient din mai multe puncte de vedere atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Din păcate nu are Fuzzy Logic, dar are un consum mic de resurse, iar asta compensează, oarecum.
Produsele brandului Heinner beneficiază în general de fiabilitate ridicată, lucru demonstrat de garanția de 3 ani, iar acestea sunt produse în alte țări, dar sunt testate pentru a corespunde tuturor cerințelor de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu