≡ Meniu

Heinner HWM-M7012A+, mașină cu 8 programe și clasa A+

Heinner HWM-M7012A+ e o mașină de spălat rufe cu o capacitate mare de 7 kilograme și cu clasa A+ de eficiență energetică. Se adresează celora care vor un aparat eficient din toate punctele de vedere și care să poată spăla o cantitate mare de rufe.
Vine de la arhicunoscutul brand românesc Heinner, iar acesta plusează cu o garanție de 5 ani până în luna a doua a lui 2017.

Costul de achiziție al acestui model A+ e unul scăzut deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar costă mult, ci și unul care arată bine din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată poți vedea că modelul acesta e unul dotat cu un panou de comandă simplu (cu rotițe) așa încât să poată fi utilizat de oricine, chiar și de cei bătrâni.

Heinner HWM-M7012A+, mașină cu 8 programe și clasa A+

Pe partea de caracteristici acest model e unul care excelează întrucât e unul dotat cu multe chestii utile cum ar fi capacitatea de 7 kilograme, clasa A+, afișajul LED, consumul redus de apă (52 litri în program standard) și numărul mare de programe (opt).
Nu vă va fi greu să montați aparatul acolo unde doriți întrucât are un furtun de alimentare de un metru, iar cel de evacuare e unul de 1,6 metri.
Din păcate nu e specificat din ce materiale e fabricat aparatul, dar bănuiesc că e vorba de inox și plastic.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi mai mult motive, iar printre acestea aș enumera costul de achiziție simbolic, că vine cu o fiabilitate ridicată și că vine de la un brand ok.
Contra ar fi lipsa Fuzzy Logic și că nu are o clasă de eficiență energetică superioară precum A+++ (aici găsești mașini cu clase superioare).

Concluzia ar fi că acest model e unul foarte bun pentru cineva dornic să spele o cantitate mare de rufe într-un timp scurt. Trebuie să remarc faptul că cei de la Heinner, de vreun an, au tendința înspre premium. Inițial făceau aparatură foarte ieftină, dar acum văd că bagă dotări ce le găsim pe aparate premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu