≡ Meniu

Heinner HWM-M7012HA+++, mașină cu dotări premium la preț accesibil

Până acum cei de la Heinner ne-au obișnuit cu mașini ieftin, dar prin apariția modelului Heinner HWM-M7012HA+++ lucrurile se schimbă întrucât vine cu o capacitate de 7 kilograme, clasa A+++ și multiple programe utile.
O mașină precum aceasta va spăla eficient o cantitate de rufe impresionantă.

Nu are un cost de achiziție prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci e ușor de folosit.
De la distanță zici că e vorba de un model de la Samsung, dar când te apropii puțin atunci vezi că defapt e un model de la Heinner. Calitatea e una bună și primești ceea ce plătești.

Heinner HWM-M7012HA+++, mașină cu dotări premium la preț accesibil

Viteza de centrifugare a aparatului e de 1200 rotații (centrifugarea e una variabilă între 600 și 1200 de rotații), adică numai bine pentru cele 7 kilograme ale cuvei. Aparatul având un consum de 0,93 kWh o să faceți economii impresionante de curent, iar clasa de eficientă e A cu trei de plus.
Heinner nu specifică nimic legat de Fuzzy Logic ori Eco Bubble, dar are o mulțime de programe care te vor ajuta să faci economii de curent.
Clasa de eficiență la spălare e A, iar asta ne spune că mașina va spăla rufele bine într-un interval scurt de timp.
Nici nu e un aparat prea zgomotos deoarece are nivel de zgomot la spălare de 59 decibeli.
Chiar dacă nu are Fuzzy Logic, această mașină e dotată cu programare întârziată și cu multe programe utile.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult, că are un consum mic de resurse și că are garanție de 3 ani.
Contra achiziției ar putea fi că nu are mai multe funcții.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să spele bine și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Capacitatea mare de încărcare recomandă aparatul pentru o pensiune
Brandul Heinner e unul românesc, în cazul în care aveați dubii ori va prostit careva că e din Germania. Specific acestui brand e că oferă o garanție de 36 de luni pentru electrocasnicele sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu