≡ Meniu

Heinner HWM-M7012LA+, model clasa A+ cu 7kg

Heinner HWM-M7012LA+ e un aparat electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe și se adresează celora interesați de un aparat eficient și care să poată fi utilizat pentru spălarea rufelor unei familii numeroase.
Până de curând cei de la Heinner scoteau doar mașini cu capacitate de 5 ori 6 kilograme, dar văd că se îndreaptă înspre dotări premium la preț de entry.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar acest cost e unul minimal datorită faptului că vine de la un brand românesc. Sunt mai mult ca sigur că ați crezut că acest model e unul de la brand nemțesc, dar vă înșelați.

Heinner HWM-M7012LA+, model clasa A+ cu 7kg

Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece vine cu o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.
Încărcarea aparatului se realizează frontal, iar în acest fel a fost obținut un aparat cu o capacitate mare de încărcare.
Viteza de de centrifugare a aparatului e una mare de 1200 rotații, iar turația de stoarcere e una variabilă de la 400 la 1200 de rotații.
Aparatul are numeroase programe, printre care se numără și cel rapid de 15 minute. Sunt aparate care nu au acest program, dar cu acesta câștigați timp și resurse.
Nivelul de zgomot e unul ok, adică aparatul nu e unul gălăgios.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un preț accesibil, că arată bine (panoul de comandă nu e unul stufos), eficiența energetică ok și numărul mare de programe.
Din păcate nu vine cu Fuzzy Logic, dar programul rapid e unul care vine oarecum să înlocuiască acest neajuns.

Deci, dacă ești în căutarea unei mașini avansate care să poată spăla o cantitate mare de rufe atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Prietenii vor crede că deții un aparat premium deoarece Heinner e perceput ca fiind din Germania, dar adevărul e că e un brand bun din România care compensează cu +1 an. În acest moment există și o promoție cu 5 ani garanție care e valabilă până în a doua lună a anului 2017, iar aceasta o găsești aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu