≡ Meniu

Heinner HWM-M7014A+++, mașină ieftină cu clasa A+++, 7kg și 1400 RPM

Mașina de spălat Heinner HWM-M7014A+++ e una cu capacitate de spălare destul de mare pentru acest buget, dar nu trebuie neglijat nici faptul că are o centrifugare mare. Acest aspect indică faptul că poate să stoarcă destul de bine rufele. Bineînțeles, pentru unele țesături e să alegeți o centrifugare inferioară. Deci trebuie ales programul corespunzător țesăturii ori alegeți cel standard – mix. Un uscător de rufe e un plus pentru cei care nu au unde să pună rufele la uscat și imediat după finalizarea programului pot fi puse în dulap (puteți să le puneți să se aerisească puțin dacă doriți).

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în considerare și cele cu centrifugare mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HWM-M7014A+++, mașină ieftină cu clasa A+++, 7kg și 1400 RPM

E evident că are o încărcare frontală iar panoul de control e unul mecanic dar există și cu butoane digitale (acele pot costa chiar și dublu, dar au și tehnologii avansate). Clasele de eficiență sunt în funcție de caracteristicile tehnice ale aparatului, astfel că are A++ la consumul de energie și A la spălare.

Multe dintre programele sale de spălare le găsiți și la alte branduri, dar sunt prezente programe mai speciale – baby care, express, bumbac și altele. Funcțiile sale sunt destul de utile și le găsiți pe panoul de control: detectare spumă, centrifugare, sistem de blocare a butoanelor (util pentru cei care au copii mici). Programul de spălare poate fi amânat cu funcția de programare întârziată.

Dimensiunile sale sunt destul de generoase, astfel că nu poate fi considerat un model de tip slim. Poate că ați observat, doar adâncimea diferă dacă discutăm doar despre modelele cu încărcare frontală (cele cu încărcare verticală au o lățime de 40).

Plusuri: consum redus de energie, stoarce excelent, spală mult, preț atractiv, design elegant.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HWM-M7014A+++ poate fi pus în bucătărie dacă aveți loc lângă mobilier ori chiar sub blat (nu chiar ca una incorporabilă). Designul e destul de elegant și nu găsesc motive pentru a nu vi-l recomanda. E un producător cu experiență în domeniul electrocasnicelor și care merită ales.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu