≡ Meniu

HiMedia H8, media player cu octa core și Android

Media playerul HiMedia H8 e unul dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face deoarece are o configurație cu procesor Octa Core, 3GB RAM și spațiu de stocare suficient – 16GB (cât a unui smartphone). Interacțiunea e diferită dar și interfața e făcută special pentru acea telecomandă inclusă. AM pus poza de jos pentru a vedea conținutul pachetului, iar la final am pus un clip pentru a vedea interfața sa dar și unele funcții.

Se adresează celor care au un televizor simplu și vor să-l transforme în unul Smart decent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HiMedia H8, media player cu octa core și Android

Caracteristicile tehnice sunt impresionante pentru un dispozitiv atât de compact și care poate fi folosit pentru a reda filme, muzică sau imagini de pe card. Puteți alege să redați conținut media și de pe internet că doar are Android, iar navigarea nu va fi o problemă cu acesta deoarece are browser web.

Ca și funcții, media playerul poate reda FullHD, 3D sau 4K. Suportul media e destul de variat și nu voi enumera toate formatele suportate, însă trebuie să specific că sunt prezente toate formatele des utilizate. Dacă alegeți un film și nu știți acea limbă străini, nu e nici o problemă, playerul suportă chiar și subtitrări. Deci, nu veți întâmpina vreo problemă în ceea ce privește incompatibilitate. Caracteristicile speciale sunt: telecomanda cu taste programabile, Airplay, procesor grafic decent, spațiu intern de 16GB.

Plusuri: poare reda chiar și filme 4K, design robust, Android, memorie internă generoasă, ușor de folosit, pachet generos (cablu HDMI, telecomandă, mini PC și cablu alimentare) și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

HiMedia H8 e unul dintre cele mai avansate media playere de pe piață, de aceea și prețul e pe măsură. Pot spune că e cea mai recentă variantă și cea mai reușită. Chiar dacă nu veți reda filme 4K, nu puteți ști niciodată când vă veți lua un televizor 4K la o ofertă foarte bună. Dacă nu sunteți convinși că aceasta reprezintă cea mai bună soluție multimedia, atunci vă recomand clipul care l-aș pus mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu