≡ Meniu

HiMedia Q5 IV, mini PC cu Android și redare 4K 3D

HiMedia Q5 IV e unul dintre cele mai avansate playere multimedia și se poate observa din designul său. Conținutul pachetului e destul de generos, de aceea am și pus acel clip la final cu despachetarea sa. Chiar dacă nu e vorba de un brand prea cunoscut, acesta a devenit tot mai cunoscut în România. Nu pot spune că e un aparat care poate ocupa mult spațiu dar puteți să-l puneți chiar și în spatele televizorului. Dacă vă interesează designul sau cam cât e de mare, atunci vă recomand să vizionați clipul de la final.

Poate că vi se pare cam scump însă sistemul de operare e foarte avansat dar și interfața e una destul de plăcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HiMedia Q5 IV, mini PC cu Android și redare 4K 3D

E vorba de un model de tip mini PC cu funcții Smart, redare 4K procesor Quad Core, 2GB memorie RAM și memorie de 8GB. Designul mi se pare destul de reușit și compact. Configurația e performantă și similară cu cea a unui PC mai mic. Alte caracteristici sunt următoarele: Airplay, WiFi și LAN. Eu aș recomanda să vă conectați prin wireless deoarece nu mai aveți atâtea cabluri. Pachetul conține următoarele: telecomanda, cablu SATA și cablu HDMI. Poate fi pus lângă televizor și nu ocupă mult spațiu și e destul de ușor de mutat.

Un punct forte al acestui media player e suportul media dar și numărul mare de aplicații suportate. În mod normal, un media player scump poate rula cam orice, iar acesta are o funcționalitate chiar mai ridicată deoarece e Vorba de Android 4.4.

Plusuri: are tehnologie wireless, puteți conecta un HDD, software cu Android KitKat, imagine 4K etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

HiMedia Q5 IV e un gadget portabil și care merită încercat în special dacă televizorul nu e unul Smart. Ar fi bine ca televizorul să fie 3D deoarece playerul are ieșire video 3D. Calitatea filmelor ține și de film, adică la ce calitate este (1080p sau 4K). Nu prea sunt filme 4K pe piață și ar  fi destul de mari dacă ar fi să luați pe internet.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu