≡ Meniu

Hitachi 32HYC45, televizor HD la reducere

Dacă te interesează un televizor cu diagonala de 81 cm și care să nu coste prea mult atunci acest Hitachi 32HYC45 ar fi o recomandare din partea mea. Este numai bun pentru persoanele care vor un televizor pentru bucătărie ori camera copiilor. Dacă vrei să le faci părinților un cadou atunci acum ar ai ocazia cu ajutorul acestui TV.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat TV cu design simplist care are multiple porturi și player care poate reda fișiere *.mkv.

Hitachi-32HYC45

Pe partea de specificații acest televizor de 32 inci are rezoluție 1366×768 pixeli, unghiuri de vizibilitate similare IPS, tuner digital și player avansat.
Televizorul e unul dotat cu LAN și probabil că vă mirați la ce ar folosi un astfel de port, iar răspunsul ar fi că pentru upgrade la firmware.
Având port VGA înseamnă că puteți folosi acest televizor chiar și pe post de monitor ori pentru vizionarea filmelor de pe calculator la o diagonală superioară. Are și port HDMI, iar eu recomand ca un PC să fie conectat prin acesta.

Pro achiziția acestui model ar fi prețul nu prea mare, că arată bine, softul simplu și ușor de utilizat și disponibilitatea tunerului digital.
Contra ar fi că rezoluția nu e Full HD.

Deci, dacă te interesează un televizor simplu atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea. Evident că mai sunt și alte televizoare ieftine, dar acesta e unul dintre cele mai populare.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • geco56

    Merge direct pe el internetul prin mufa LAN.Foarte multumit de el.

  • geco56

    Undeva s-a strecurat o greseala ,televizorul este
    smart,vericati site-ul TehnoPlus,eu l-am folosit pentru net cu cablul de la modem la mufa LAN,semnal de la UPC.

Lasă un comentariu