≡ Meniu

Horizon 20HL610H, televizor LED de 51 cm la un preț atractiv

Televizorul Horizon 20HL610H e unul destul de ieftin pentru că nu e Smart și nici ecranul nu e foarte mare. Caracteristicile sale sunt destul de bune pentru cât costă. Dacă vreți ceva mai mare ori cu funcții Smart trebuie să depuneți un efort financiar. Cred că veți face o alegere bună și spun asta deoarece mulți vor ceva bun și ieftin. Nu are sens să dați mulți bani pe un televizor dacă doriți să-l schimbați mai des.

Dacă vă place acest televizor ori brand, puteți lua unul mai mare pentru sufragerie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 20HL610H, televizor LED de 51 cm la un preț atractiv

E un LED destul de nou și care are o imagine de 51 cm, iar în inci asta presupune 20 de inci. Nu e un model Smart și nici nu veți găsi la un așa preț Nu-mi plac modelele Smart mai ieftine deoarece funcțiile sunt prea de bază și nefolositoare. Mia bine, alegeți un televizor și un media player, iar pentru mai multă funcționalitate, cele cu Android sunt perfecte.

Pe partea de sunet are: difuzoare de 2.5 W, Dolby Digital Plus, egalizator și altele. Calitatea imaginii mi se pare bună cu 1366×768 pixeli dar putea fi mai bună ținând cont că există și televizoare 4K. Restul caracteristicilor tehnice de imagine sunt bune: luminozitate de 200 cd/mp, aspect alt, 100 Hz și unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade.

Are un tuner TV bun deoarece recepționează posturi TV în format HD. Pe lână aceasta, se poate conecta și o antenă de televizor. Porturile sale sunt destule dar cele video sunt puține. Cu alte cuvinte, are doar un HDMI dar nici nu are sens să vă gândiți la cel VGA deoarece limitează calitatea imaginii.

Accesoriile incluse sunt telecomanda, bateriile pentru telecomandă, stativul pentru masă, manualul și cablul de alimentare. Par multe dar sunt accesoriile standard. Caracteristici speciale ale acestui televizor sunt: Welcome Screen, OSD Disable On/Off, ajustare volum, alarmă de trezire, USB cloning și start-up position.

Plusuri: are un design plăcut, player multimedia integrat, se poate conecta antena, calitate video decentă.
Minusuri: nu oferă prea multe tehnologii.

Horizon 20HL610H face parte dintr-o serie care nu oferă multe variante dar și acest model e destul de reușit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu