≡ Meniu

Horizon 20HL719H, televizor HD ieftin de 51 cm

Televizorul Horizon 20HL719H e unul ieftin și cam toate sunt la fel, dacă e să luăm în calcul doar televizoarele acestui brand. Dacă aveți un buget mai mare sau pur și simplu nu vă doriți un televizor chiar mic, optați pentru unul de aproape 30 de inci. Decât să cumpărați un televizor scump mai bine alegeți unul ca acesta și eventual unul puțin mai mare pentru sufragerie. Dimensiunea camerei e importantă atunci când vreți să achiziționați un televizor dar și distanța de la care îl priviți. Cam toate televizoarele pot fi montate pe perete dacă vreți să câștigați spațiu (poate nu puneți mobilier sau masă pentru el).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul toate televizoarele ieftine. Nu orice brand oferă astfel de televizoare, de aceea nu văd de ce nu optați pentru modelele acestui brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 20HL719H, televizor HD ieftin de 51 cm

Caracteristicile de imagine sunt corespunzătoare cu dimensiunile modelului: iluminare Edge LED, ecran HD, 100 Hz etc. Un ecran Direct LED e mai bun deoarece imaginea e mai clară, dar și rata de refresh mărește calitatea imaginii (elimină efectul de blur care poate să apară când imaginea se schimbă brusc la filme/jocuri). Difuzoarele sunt de 5 W și pentru cât e de mic, nici nu era nevoie de mai mult. Pentru televizoarele mari eu aș alege niște boxe premium, astfel experiența cinematografică e pe măsură.

Porturile acestui model sunt diversificate dar nu are mai multe de același fel (nici nu cred că e nevoie de mai multe). Are caracteristici speciale destul de bune: mod hotel (pasiv), Welcome Screen, OSD ON/OFF, USB Cloning, Volume Management și altele.

Plusuri: poate fi montat pe perete, preț atractiv, ecran mare, USB 2.0, poate fi conectat la un PC.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 20HL719H e o alegere decentă deoarece în acest preț nu prea sunt televizoare mari sau cu caracteristici așa de bune. Nu aș putea spune că e foarte mare dar nici nu e cel mai mic de pe piață. Acesta poate fi ideal pentru un dormitor datorită designului compact și nu e necesar unul cu funcții Smart.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu