≡ Meniu

Horizon 22HL710F, televizor elegant de 56 cm

Horizon 22HL710F nu e o variantă prea mare dar e satisfăcătoare pentru dormitor sau bucătărie. Poate fi pus și într-o altă cameră, depinde de preferințele voastre și dimensiunea camerei respective. Poate fi un Smart TV dacă conectați un media player Smart la acesta. Mă refer la unul cu software mai bun și, în general, cu cât e mai scump cu atât are mai multe dotări (dar și partea software e îmbunătățită). Arată foarte bine și există un model de 50 inci care arată identic cu acesta dar și caracteristicile tehnice sunt similare. Bineînțeles, sunetul e mai puternic, are 2 HDMIuri etc.

Alternative sunt modelele cu ecran mai mare dar și acesta e destul de bun în special că are imagine FullHD cu unghiuri de vizibilitate bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 22HL710F, televizor elegant de 56 cm

E vorba de gama nouă și care arată mai bine oferă caracteristici standard superioare. Adică dacă imagine 1080p nu era prezentă pe televizoarele mai mic de 81 cm, ei bine, acuma e prezentă. Bineînțeles, acest aspect depinde și de serie dar și de preț. Acest brand oferă soluții accesibile și care le recomand pentru cei care nu vor neapărat un televizor de la un brand foarte cunoscut.

Tehnologia audio e Dolby Digital Plus, iar sistemul audio Nicam Stereo are difuzoare de 2.5 W fiecare. Pentru dimensiunile sale mi se pare satisfăcător. O imagine 1080p oferă multe detalii și pentru cei care nu au un monitor la desktop, acesta poate fi conectat cu un cablu HDMI sau chiar VGA. Eu aș alege portul HDMI deoarece nu limitează imaginea iar prin VGA recomand doar filme HD. La capitolul conectivitate nu impresionează cu nimic special are toate porturile necesare și sunt unul de fiecare fel.

Sunt incluse și următoarele: cablu de alimentare, telecomandă, două baterii și stativ pentru masă.

Plusuri: are caracteristici tehnice foarte bune, design elegant, fiabilitate, preț redus etc.
Minusuri: are doar un HDMI.

Horizon 22HL710F e o alegere destul de mică dar care poate fi folosită ca monitor pentru PC sau consolă, deci ar fi indicat să-l puneți în cameră la voi și puteți viziona filme ori posturi TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu