≡ Meniu

Horizon 22HL719F, televizor de 56 cm foarte ieftin

Horizon 22HL719F e unul dintre multele modele cu ecran mai mic dar nu toate oferă imagine FullHD la un așa preț. Designul e destul de elegant și seamănă cu cel al modelelor mai mari. Acesta e ideal pentru a fi folosit ca monitor deoarece are imagine FullHD și un design plăcut. Nu e foarte mare – 22 inci, deci poate fi pus fără probleme pe birou. În general, monitoare sunt mai subțiri însă mai sunt și cele cu tuner TV inclus. Diferența între acesta și un monitor ar fi designul, dar prețurile sunt justificate. Deci nu veți găsi un monitor/TV mai ieftin și un televizor ca cel de jos pare a fi o soluție de buget.

Dacă nu aveți un buget prea mare, atunci optați pentru acest televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 22HL719F, televizor de 56 cm foarte ieftin

Un LED ca acesta e de ajuns pentru o cameră mică, doar în sufragerie aveți nevoie de un televizor de 81 cm sau chiar mai mare. E vorba de o gamă nouă care oferă difuzoare de 5 W, imagine Edge LED, unghiuri de vizibilitate largi și altele. SUnt multe caracteristici tehnice de enumerat, iar cele anterior menționate sunt cele mai importante.

Porturile acestui televizor sunt numeroase dar nu are mai multe de același fel. Nu cred că aveți nevoie de mai mult HDMI-uri ori USB-uri, că doar nu e un Smart TV. În general, televizoarele mai mari au mai multe porturi. Caracteristicile sale speciale sunt prezente pe multe televizoare de la acest brand și o parte dintre ele mi se par destul de utile. Poate fi pus pe perete cu un kit de montare corespunzător și care costă destul de puțin. Personal, nu aș pune un monitor mic pe perete, ci mai degrabă unul mare care ar ocupa mult spațiu pe birou. Astfel, faceți loc pentru o eventuală multifuncțională ori doar pentru perifericele uzuale.

Plusuri: arată bine, imagine FullHD, preț atractiv, port HDMI, CI+.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 22HL719F poate ține locul vechiului televizor deoarece are caracteristici tehnice mai bune, un design mai elegant, imagine mai mare și poate o rezoluție mult peste (depinde ce ați avut).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Cristian P.

    Functioneaza la 12 volti?

Lasă un comentariu