≡ Meniu

Horizon 22HL719H, TV de 56 centimetri

Horizon 22HL719H este un televizor apărut la sfârșitul anului 2015 care nu e smart, dar oferă posibilitatea de a fi utilizat pe post de monitor. Unghiurile de vizibilitate oferite de monitor sunt incredibile, chiar perfecte, iar existența unui player multimedia te va ajuta să vizionezi diferite tipuri de fișiere multimedia.

Nici nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un televizor premium la un cost redus. E premium deoarece vine cu rezoluție Full HD, posibilitatea de a fi montat pe un perete (vine cu Vesa 75×75 și astfel poate fi montat pe un suport de genul de aici) și vine cu tuner digital dublu.
Aspectul e unul plăcut fiind caracteristic televizoarelor de la acest brand. Probabil că ar trebui să menționez faptul că acest brand e unul cu un lung istoric, iar în țara noastră e cunoscut în principal pentru televizoarele sale.

Horizon 22HL719H, TV de 56 centimetri

Pe partea de caracteristici se evidențiază prin ecranul de 56 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, tunerul digital dublu și disponibilitatea mai multor porturi.
Vine cu funcție de monitor deoarece are port D-Sub (cunoscut și ca VGA). În acest fe poți conecta un laptop pentru a vedea filme la o dimensiune mai mare.
În zilele noastre e foarte important ca televizoarele să aibă un consum foarte mic de curent, iar acesta consumă 22W. Acest consum e unul mic datorat în principal faptului că are o diagonală mică.

Plusurile acestui model ar fi că are un preț mic, că vine de la un brand ok, unghiurile de vizibilitate 178/178 grade, posibilitatea montării pe un perete, ușurința în transport.
Contra ar fi lipsa unui soft smart care ar fi ajutat la accesarea diferitelor servicii online.

De final pot spune că acest model e unul extrem de bun pentru cei în căutarea unui TV cu ecran mediu ca mărime și care să poată fi utilizat pentru vizionarea oricărui tip de filme (de la Blu-ray până la HD).
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest aparat, dar fiind foarte nou nu i-a făcut nimeni un review video sau ceva de genul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu