≡ Meniu

Horizon 24HL710H, televizor LED HD de 61 cm

Horizon 24HL710H e o alegere cam mică dar performantă și brandul e unul cunoscut. Acesta e un producător experimentat și care nu prea are concurența în acest segment. Totuși, oferă și televizoare Smart la prețuri atractive dar software-ul lor nu e același ca și pe televizoarelor de la Samsung, LG sau alții. Din poza de jos se poate observa cam cum arată acesta dar am mai văzut modele care arată ca și acesta și sunt mai mari. Cu alte cuvinte, acest design nu e chiar unic și e prezent pe noua generație/serie.

Dacă vi se pare că nu e modelul ideal, alternative sunt televizoarele mai mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 24HL710H, televizor LED HD de 61 cm

E un televizor care a fost lansat anul acesta și care are difuzoare de 2.5 fiecare. Calitatea sunetului e superioară și un sistem audio clasic e ceva mai bun. Acum, depinde și de voi și de cât dispuneți (buget). Ca și caracteristici tehnice are: tehnologie Edge LED, imagine de 1366 cu 768 pixeli, refresh de 100 Hz, unghiuri de de 176 grade și 61 cm.

E dotat cu tuner TV de tip DVB-T/C și player multimedia integrat. Are doar un port HDMI dar are și unul VGA cu care puteți conecta un PC sau laptop. Televizoarele pot fi folosite ca monitor pentru PC, laptop sau consolă deoarece cam toate au HDMI. Totuși, nu toate au imagine 1080p iar acesta e un model HD. Mai precis, are imagine de tip 1366 cu 768 pixeli care e prezentă la multe televizoare dar și la ecranele laptopurilor de 15 inci. Totuși, un ecran de televizor e mult superior ca și claritate.

Accesoriile incluse sunt: cablu de alimentare, telecomandă cu baterii și stativ pentru masă. Caracteristicile speciale sunt puține iar una dintre ele e Very Narrow Design. Adică se referă la faptul că marginile sale sunt mai înguste, deci și televizorul e mai mic.

Plusuri: arată foarte bine, poate fi montat pe perete, imagine plăcută, port HDMI etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 24HL710H e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva compact și bun pentru o cameră corespunzătoare. E o alegere foarte bună .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu