≡ Meniu

Horizon 24HL711H, televizor HD mic și alb

Horizon 24HL711H face parte din noua serie de televizoare care oferă culori mai naturale, o imagine mai clară, mod hotel, redare USB, slot CI+ și altele. Acestea sunt caracteristicile sale speciale și ele nu sunt prezente pe modelele generației anterioare. Nu aș putea spune că e cel mai bun model de 61 cm, însă mulți dintre voi vreți un televizor ieftin dar bun. Nu orice brand oferă astfel de soluții și la un preț atât de bun. Mulți producători oferă, în mare parte, doar televizoare mari.

Alternativele sunt televizoarele mai mari, dacă aveți nevoie de un televizor pentru o sufragerie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 24HL711H, televizor HD mic și alb

Tehnologia de iluminare e una de tip Edge LED care e inferioară celei Direct LED. Pe un ecran așa de mic diferențele nu sunt așa de vizibile. Totuși, la un model cu imagine FullHD, ar fi bine să aibă Direct LED deoarece îl puteți folosi ca și monitor. Nu vă oprește nimeni să folosiți chiar și acest televizor ca și monitor, dar nu are imagine așa de detaliată. Un televizor poate fi conectat la PC fie prin intermediul portului HDMI, fie prin intermediul portului VGA. Dar prin HDMI nu se reduce din calitatea imaginii iar cablul respectiv nu costă mult (nu e inclus în pachetul televizorului).

Pe parte de conectivitate, acest televizor are USB 2.0, HDMI, CI și VGA. Mai sunt și alte porturi dar acelea sunt standard pentru acest tip de gadget de aceea nici nu le mai enumăr. O parte dintre caracteristicile speciale care nu le-am menționat sunt: ecranul de primire, OSD Disable ON/OFF, Volume Management, alarmă de trezire, clonare USB și Start-Up Position.

Plusuri: arată bine, caracteristici speciale destul de bune, preț corect, calitate audio decentă și altele.
Minusuri: nu are Direct LED.

Horizon 24HL711H poate înlocui orice televizor vechi și acesta e mult superior la mai toate capitolele. Nu prea găsesc motive pentru a nu-l achiziționa dar nici nu pot spune că excelează la toate capitolele. În general, televizoarele mari oferă caracteristici tehnice mai bune și dotări/tehnologii superioare. De aceea, majoritatea televizoarelor mari sunt Smart.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu