≡ Meniu

Horizon 24HL712H, televizor pentru prințese

Sunt sigur că aveți o fetiță și vreți să-i faceți cadou un televizor special. Vă sare în ajutor modelul Horizon 24HL712H care e făcut special pentru o mică prințesă. Astfel de televizoare mici și roz sunt foarte căutate și uite că un vânzător autohton a pus spre comercializare așa ceva.
Nu e smart, dar are player multimedia și tuner digital de tip DVB T și C. Dacă vreți ca la un moment dat să-i extindeți funcționalitatea cu Android atunci se poate cumpăra un player multimedia care să aibă porturi de rețea și un soft avansat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care oferă destul de multe pentru prețul său mic.

Horizon 24HL712H, televizor pentru prințese

Pe partea de caracteristici se laudă cu o diagonală de 61 centimetri și cu o rezoluție de 1366×768 pixeli. Acestea sunt numai bune în condițiile în care televizorul e unul dotat cu tuner digital dublu care facilitează vizionarea de posturi calitate HD. Evident că are și slot CI+ care te va ajuta să pui un card CI+ care e necesar vizionării posturilor HD.
Dacă nu aveți prea mult loc în cameră atunci puteți monta televizorul pe un perete întrucât vine cu suport Vesa 75×75.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un preț exagerat, imaginea de calitate, posibilitatea montării pe un perete, multitudinea de tipuri de porturi și că are funcție de monitor.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Că nu e Full HD nu e un minus deoarece vine cu o diagonală nu prea mare, iar de la o anumită distanță nu se mai deosebește HD de Full HD.

Deci, dacă te interesează un aparat care să-ți facă fericit copilul și care să fie în tendințe din punct de vedere tehnologic atunci acest TV Horizon ar fi recomandarea mea.
Fiabilitatea produsului e una bună, iar dacă în timpul garanției se va strica atunci ai la îndemână serviciul Pick-Up and Return prin care se face ridicarea gratuită a produsului. Mai multe detalii legate de acest serviciu ai aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu