≡ Meniu

Horizon 24HL719H, televizor de 61 centimetri

Pentru cei interesați de un televizor de 61 centimetri care să aibă rezoluție HD, tuner digital și multiple porturi. Nu e un televizor smart, dar la el se poate conecta un media player care să-l facă smart.
Un astfel de aparat TV se adresează persoanelor interesate de un aparat care să fie ieftin și să ofere multe pentru banii pe care-i dă pe el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani avem parte de un aparat care are tuner digital dublu. Diagonala sa fiind una de dimensiuni medii e bine să-l montați pe un perete, iar în acest sens vă poate ajuta un suport TV. Evident că acest aparat vine cu Vesa 75×75.

Horizon 24HL719H, televizor de 61 centimetri

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu o diagonală de 61 centimetri, rezoluție aproape HD (1366×768 pixeli), tuner digital DVB C (are și DVB T, dar în România nu prea avem ce să facem cu el) și cu un consum mic de curent de 25W.
Nu are soft inteligent și nici porturi pentru conectarea la net, dar vine cu un player multimedia pe USB și cu porturi la care să poată fi conectat un media player mai avansat.
Pentru conectarea unui laptop puteți să vă folosiți de portul HDMI ori ce de cel VGA. 😉

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine cu o rezoluție ok pentru filme HD, disponibilitatea unui player ok și că vine de la un brand cunoscut.
Contra ar fi că nu are o rezoluție mai mare. Numărul de porturi poate deranja pe unii deoarece acest aparat are doar un port HDMI, însă sunt sigur că multe persoane nu-l vor folosi nici pe acela.

Deci, dacă te interesează un televizor nu prea mare, dar care să ofere o imagine de calitate atunci îți recomand acest model.
Poate că ai oarecare reticențe întrucât nu cunoști brandul și de aceea trebuie spus că acest brand e cunoscut la noi în special pentru televizoarele sale foarte ieftine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu