Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 24HL733H, televizor HD cu diagonală de 61 cm

Televizorul Smart Horizon 24HL733H este o variantă destul de reușită și care poate ține locul vechiului model. Are caracteristici tehnice suficient de bune care nu le găsiți pe orice televizor de dimensiuni mici și nu îl recomand celor care au o sufragerie mare. Alegerea televizorului se face în funcție de cameră și distanța de la care îl priviți. În general, televizoare de 101 cm sunt numai bune pentru sufragerii, iar cele cu diagonală mai mare sunt pentru cei care au prea mulți bani de cheltuit. Nu toate funcțiile unui televizor vor fi utile de aceea nici nu văd de ce ați alege un televizor prea scump sau sofisticat.

Multe televizoare de la acest brand sunt destul de accesibile și nu sunt multe branduri care oferă astfel de soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 24HL733H, televizor HD cu diagonală de 61 cm

Pe acesta puteți viziona emisiunile favorite, socializa, reda conținut media cu ajutorul unor servicii online dar și altele. Un model non Smart nu ar fi avut acele aplicații sau conectivitate LAN. Chiar dacă un televizor nu are tehnologie wireless, se poate conecta ușor cu un cablu de rețea și viteza de transfer e ceva mai bună.

Calitatea sunetului e satisfăcătoare pentru un model atât de mic și dacă se dorește un sunet puternic, se poate conecta un sistem audio sau un soundbar (periferic care e destul de compact). Caracteristicile de imagine sunt satisfăcătoare, motiv pentru care nu aș ce să-i reproșez la acest capitol. Are un tuner TV decent care poate recepționa posturi TV HD dar oricum acesta a devenit destul de popular pe noile televizoare – DVB-T/C.

Sunt destul de multe caracteristici speciale pe acest televizor, iar jumătate din ele țin de partea Smart.

Plusuri: aplicații destul de interesante, arată destul de bine, ușor de folosit, player multimedia, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Horizon 24HL733H face parte dintr-o generație nouă de televizoare, motiv pentru care nu veți găsi multe prezentări video ori modele mai bune în acest buget. Totuși, nu veți găsi prea multe televizoare care să fie mai bune decât acesta. Un televizor fără funcții Smart e puțin mai accesibil, dar nu văd de ce nu ați considera utile acele aplicații sau funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu