≡ Meniu

Horizon 28HL710H, televizor 71 cm cu rezoluție HD

Dacă ai o cameră nu prea mare atunci un televizor precum Horizon 28HL710H ar fi pentru tine. Are o rezoluție de 1366×768 pixeli, rezoluție care-ți va permite să vezi filme HD fără pierderi de detalii. Poate fi utilizat pentru posturi TV în format digital, dar și filme de pe stick-uri USB deoarece are player pe USB (despre capabilitățile playerului nu vă pot spune mare lucru, dar să nu vă așteptați la mare lucru).
Eu aș folosi un televizor ca acesta în bucătărie ori într-o cameră mai mică. Nu ar fi rău nici în camera copiilor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Costul acesta mi se pare ca fiind unul rezonabil în condițiile în care are o diagonală mare și unghiuri de vizibilitate excelente… caracteristice unui panou IPS.

Horizon 28HL710H, televizor 71 cm cu rezoluție HD

Pe partea de specificații, acest model e unul care să laudă cu ecran de 71 centimetri, rezoluție aproape HD (corect e HD Ready), meniuri simple și un consum de curent foarte mic.
Probabil că vă interesează câte ceva despre brand, iar eu trebuie să vă spun că acesta e un producător cunoscut deoarece face televizoare, tablete și altă aparatură electronică. Pentru a vă demonstra că aparatul e unul fiabil trebuie să vă zic că e unul care e garantat la 2 ani. 😉

Avantajele achiziționării modelului acesta ar fi că are un preț mic, că vine cu specificații ok și că vine cu o fiabilitate ok. Ca avantaj ar mai fi și că are niște unghiuri de vizualizare perfecte de 178/178 grade.
Normal că are și dezavantaje, mai exact că nu are soft smart (de preferat Android), că rezoluția ecranului nu e Full HD ori 4K și că nu are cameră web.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cei care nu au pretenții – cum ar fi părinții ori persoanele vârstnice. Claritatea imaginii o să fie foarte bună dacă aveți un abonament digital HD. Iar, dacă vreți să-l montați pe perete atunci acest lucru va fi posibil deoarece are suport Vesa 100×100.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu