≡ Meniu

Horizon 32HL710H, televizor LED cu imagine HD

Televizorul LED Horizon 32HL710H e unul recent lansat și care arată cam la fel ca și restul. Mă refer la noua serie care arată cam la fel ca multe alte modele noi. Poate fi destul de bun chiar și ca monitor dar imaginea nu e una 1080p. Acesta poate fi un minus al acestui model dar poate că nu obișnuiți să vizionați conținut 1080p.

Alternative sunt modelele cu diagonală mai mare sau acele serii care oferă o imagine Full HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 32HL710H, televizor LED cu imagine HD

E un LED mare care a fost lansat anul acesta și care nu intră în categoria Smart. Pe partea de sunet are sistem audio Nicam Stereo cu difuzoare de 6 W fiecare. Tehnologiile de sunet nu sunt multe, deoarece are doar Dolby Digital Plus. Poate că nici nu e nevoie de mai mult deoarece nu sunteți o persoană cu pretenții mari.

Specificațiile tehnice sunt următoarele: 81 cm, rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, Edge LED, luminozitate de 300 cd/mp, aspect alt 16 pe 9, refresh de 100 Hz și unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte importante deoarece veți viziona emisiuni, filme sau diverse. Face parte din segmentul mijlociu și se poate observa ușor din specificațiile sale. Tuner digital e unul de tip DVB-T/C deci poate recepționa posturi HD.

Playerul integrat poate fi folosit pentru redare media dacă are software bun. Pe partea de porturi are: HDMI, VGA, slot CI+, USB 2.0, Scart etc. Accesoriile incluse sunt următoarele: cablu de alimentare, telecomandă, baterii, stativ pentru masă etc. Prezintă un design Very Narrow adică e vorba de un design slim. Dimensiunile sale sunt generoase că doar e un model de 32 inci și pentru economisirea spațiului de pe masă, se poate alege un kit de montare VESA care nu costă mult.

Plusuri: are o imagine plăcută, poate fi pus pe perete, preț atractiv, design elegant și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 32HL710H e o alegere bună pentru cei care vor ceva ieftin și bun. Acest brand oferă soluții bune pentru cei care au un buget mic, iar fiabilitatea e una superioară. Nu există prezentări video cu acest model și cu această serie, dar arată foarte bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu