≡ Meniu

Horizon 32HL713H, TV smart de 32 inci cu aplicație Netflix

Horizon 32HL713H e un televizor de 32 inci (80 centimetri) adresat celora interesați de un aparat care să vină cu soft smart (implicit cu aplicații) și care să nu coste prea mult. Rezoluția ecranului e una 1366×768 pixeli, iar în acest fel o să ai parte de o imagine de calitate indiferent de dacă o să te uiți la posturi TV HD ori filme HD de pe harduri externe.
Dacă vreți să faceți loc în cameră atunci trebuie știut că acest aparat poate fi montat pe un perete prin intermediul Vesa 200×100.

Modelul de față nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu o sumedenie de porturi utile (printre care se numără HDMI, USB și VGA).
Din imaginea alăturată poți vedea mai bine cum arată acest model, adică faptul că are o ramă foarte subțire și un design caracteristic Horizon.

Horizon 32HL713H, TV smart de 32 inci cu aplicație Netflix

Diagonala acestui TV e de 80-81 centimetri, iar panelul oferă niște imagini de calitate superioară deoarece e vorba de unghiuri de vizibilitate 176/176 grade.
O să vă puteți uita la posturi TV din surse terestre, cablu ori satelit deoarece are tuner digital triplu de tip DVB S2, T2 și C.
Dacă sunteți pasionați de divertisment de pe net atunci acest model vă va ajuta în acest sens deoarece vine cu browser și diferite aplicații.
Având slot CI+ o să puteți vedea posturi TV fără a avea nevoie de un decodor special, ci doar de un card de la furnizorul de cablu.
Aparatul acesta are funcție monitor, mai exact e vorba despre un televizor care vine cu porturile necesare conectării sale la un monitor ori PC.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand ok, softul avansat și paleta largă de porturi care e disponibilă.
Contra achiziției ar fi că nu are mai multe HDMI-uri, soft Android și că rezoluția nu e 1920×1080 pixeli (Full HD).

Deci, dacă te interesează un aparat cu care să poți urmări divertisment din multiple surse atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Brandul Horizon e unul cu o lungă istorie și vinde doar televizoare accesibile ca preț.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • miron

    de unde se poate procura un adaptor wireless pentru modelul 32hl713h?
    a gasit sau folosit cineva un asemenea adaptor?

Lasă un comentariu