≡ Meniu

Horizon 32HL730H, televizor 81 cm

Horizon 32HL730H e un televizor non smart din gama anului 2014 care se recomandă printr-o rezoluție 1366×768 pixeli, unghi de vizibilitate mare (178 grade) și prezența tunerului digital DVB C (are și tuner DVB T, însă la noi în țară nu avem ).
Se adresează celora care vor un ecran de 81 centimetri pentru o cameră nu prea mare sau pentru o bucătărie deoarece e un televizor fără prea multe dotări.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand care se ocupă în principal cu realizarea de televizoare ieftine. Au și câteva modele cu diagonale mari și soft smart, dar acelea au un preț ceva mai mare.

Horizon 32HL730H, televizor 81 cm

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu diagonală de 32 inci (în centimetri vine vreo 81), vine cu un panel foarte clar (deoarece are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade) și cu un port HDMI. Deoarece rezoluția ecranului e una 1366×768 pixeli, e perfect pentru filme HD, iar deoarece tunerul TV e unul DVB C o să vedeți canale TV la calitate HD/digitală… în cazul în care aveți abonament HD.
Precum televizoarele premium, și acesta are caracteristici superioare de imagine, mai exact CME de 100 Hz.
Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are port VGA, însă fiind mai mare nu știu cât de util ar fi să-l folosiți pe post de monitor. S-ar putea să fiți nevoiți să ajustați și puțin pe la setările HDMI-ului, dar asta s-ar putea să depindă și de OS-ul care-l are instalat calculatorul.

Pro achiziționarea acestui model ar fi că nu costă prea mult, incredibilul raport între preț și calitate, aspectul plăcut, ecranul care are o dimensiune destul de mare și că are tuner digital dublu.
Contra achiziției acestui model ar fi că nu are rezoluție 1920×1080 pixeli.

De final pot spune că acest model e unul excelent pentru cei interesați de un televizor cu diagonală mare care să arate bine și să nu coste prea mult.
Nu vine cu procesor quad core, sistem Android ori alte chestii „trendy”, dar vine cu meniuri foarte ușor de folosit, ceea ce e un lucru avantajos pentru persoanele vârstnice ori cele care nu au treabă cu tehnologia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu