≡ Meniu

Horizon 32HL731H, televizor alb cu imagine HD

Horizon 32HL731H e un model cu imagine HD și diagonală de 32 de inci (81 cm). În acest preț, sunt puține modele cu imagine FullHD și poate că nici nu căutați un așa televizor. Nu aș opta pentru un model mai vechi deoarece nu oferă nimic în plus și chiar dacă prețul ar fi atractiv, la cel de jos aveți o imagine mult mai clară (refresh bun, unghiuri de vizibilitate bune, iluminare). Acest televizor poate fi pus chiar și în sufragerie, iar pe perete ocupă destul de puțin spațiu însă e nevoie de acel kit de montare.

Alternativele sunt destul de multe chiar și de la acest brand, dar nu sunt mulți producători care oferă televizoare sub 1000 lei și cu imagine de 32 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Horizon 32HL731H, televizor alb cu imagine HD

E un model cu imagine LED iar diagonala sa e una de 81 cm. Face parte din nou generație de televizoare și care oferă un design foarte interesant. Prezintă îmbunătățiri față de predecesoarele, de aceea nici nu aș alege un televizor vechi. Calitatea audio e dată de un sistem audio Nicam Stereo de 12 W. Nu trebuie neglijate nici tehnologiile care sunt prezente atât la capitolul imagine cât și la capitolul sunet.

E dotat cu tuner digital de tip DVB-T/C, intrare antenă și player multimedia integrat cu redare media. Conectorii săi sunt următorii: HDMI, USB 2.0, VGA, ieșire audio, slot CI+, port minijack căști. Poate fi montat pe perete cu un kit de montare corespunzător – VESA 200 x 100. Sunt incluse accesoriile: telecomanda și două baterii AAA pentru ea. Caracteristicile sale speciale sunt: ecran de bun venit, montare VESA 200 cu 100, OSD Disable ON/OFF, managementul volumului, alarmă de trezire, clonare USB, Start-Up Position, mod hotel.

Plusuri: arată bine, preț atractiv, sunet destul de clar, refresh de 100Hz și puternic.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

Horizon 32HL731H e o alegere foarte bună dacă vreți să economisiți bani însă playerul integrat nu e unul prea avansat. Eu aș alege un media player extern pentru redare media deoarece are un suport media mai bun dar mai e și varianta cu laptop (dacă aveți unul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu